Οι δύσκολες ώρες γνωστου Έλληνα τραγουδιστή - Ένιωσε να «σβήνει» πάνω στην πίστα!

Οι δύσκολες ώρες γνωστου Έλληνα τραγουδιστή – Ένιωσε να «σβήνει» πάνω στην πίστα! | tlife.gr

«Άρχισα να μουδιάζω στο πρόσωπο, στα χέρια, στα πόδια, και να ακούω τις φωνές των συναδέλφων μου αλλοιωμένες. Πίστεψα ότι μου ερχόταν εγκεφαλικό ή καρδιακό επεισόδιο. Πετάχτηκα έξω έντρομος, κάθισα σε ένα παγκάκι και αφού δεν συνερχόμουν, ο αδελφός του επιχειρηματία με πήγε στο νοσοκομείο», περιγράφει στην Espresso ο τραγουδιστής Χάρης Ακριτίδης.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής «έπεσε θύμα» των κρίσεων πανικού που ο ίδιος αποδίδει στην οικονομική κρίση και την υπερκόπωση. «Για καλή μου τύχη, στα Επείγοντα, είχε βάδια ο κουμπάρος του καλού μου φίλου Πάνου Καλλίδη που είναι καρδιολόγος. Μπήκα μέσα έχοντας πίσεων 21 τη μεγάλη και 15 τη μικρή και οι παλμοί μου ήταν στους 170. Με υπέβαλε σε εξετάσεις και όταν όλες βγήκαν καλές, μου είπε πως αυτό που πέρασα ήταν κρίση πανικού. Μέχρι εκείνη την ημέρα δεν ήξερα καν τι ήταν αυτό», λέει.


Με τον συνάδελφό του Παντελή Παντελίδη.

«Εγώ είμαι σκληρό παιδί, εργασιομανής και Πόντιος. Εμείς δεν παθαίνουμε τίποτα» σημειώνει με χιούμορ μιλώντας στην Espresso ο Χάρης Ακριτίδης και στη συνέχεια παραδέχεται: «Η πίεση της κρίσης και η βαριά υπερκόπωση που είχα από συνεχείς εμφανίσεις μου τους τελευταίους 17 μήνες με έριξαν κάτω».

Ευτυχώς μετά από αρκετή προσπάθεια και προσωπική δουλειά, ο τραγουδιστής νιώθει και πάλι ατσαλένιος. Αν και είναι έτοιμος αν χρειαστεί να ζητήσει τη βοήθεια ψυχολόγου ο ίδιος ανακάλυψε πως το «φάρμακό του» είναι ο αθλητισμός και το περπάτημα. Πλέον όπως παραδέχεται στην Espresso ακόμα και τα επαγγελματικά του ραντεβού τα μετατρέπει σε… περίπατο με τους επιχειρηματίες με τους οποίους συνεργάζεται.

READ more