Οι Έλληνες celebrities που παντρεύτηκαν το 2014! Οι λαμπεροί γάμοι της χρονιάς που έφυγε!

Στα φανερά ή στα κρυφά, με πολλούς ή με λίγους καλεσμένους, με σύντροφο του αντίθετου ή του ίδιου φύλου, οι γάμοι του 2014 ήταν πολλοί. Πολλά τα κουφέτα που φάγαμε, πολλά τα «να ζήσετε» που ευχηθήκαμε κι άλλα τόσα τα «και στα δικά σας» που ακούσαμε.

Λίγο αφού έπεσε η αυλαία του 2014, ας θυμηθούμε ποιοι διάσημοι μπήκαν αυτούς τους 12 μήνες, στο κλαμπ των παντρεμένων.

Σοφία Καρβέλα – Θανάσης Πανουριάς

Η wedding season φέτος ξεκίνησε την Πρωταπριλιά! Με την αμφιβολία ότι ίσως πρόκειται για ένα αστείο που επιβάλλει η ημέρα, παρακολουθήσαμε τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού, να δημοσιεύονται στο Instagram. Τελικά η είδηση επιβεβαιώθηκε, το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης και μάλιστα ένας εκ των «μαρτύρων» του γάμου τους ήταν και ο λίγων μηνών τότε γιος τους Νίκος (δες εδώ το άλμπουμ της βάφτισης του στην Ελλάδα).

Γιώργος Παράσχος – Χρύσα Κροκίδα

Την τελευταία ημέρα της άνοιξης επέλεξαν για να τελέσουν τον γάμο τους στην Καβάλα ο ανερχόμενος ηθοποιός και η σύντροφός του. Μετά από δύο χρόνια σχέσης και με τα αγαπημένα τους πρόσωπα γύρω τους ο Γιώργος Παράσχος και η αγαπημένη του παντρεύτηκαν στην γενέτειρα του ηθοποιού. Τις λεπτομέρειες του γάμου τους είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξη του στο TLIFE

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος – Λίνα Πρίντζου

Τον δρόμο της μυστικότητας ακολούθησε ο επιτυχημένος ηθοποιός και η σύντροφός του. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου στις αρχές του Ιουνίου, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ίσως στη ρομαντικότερη πόλη του κόσμου, τη Βενετία. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος η πρόταση γάμου είχε γίνει έναν χρόνο νωρίτερα. Δες εδώ όσα δήλωσε ο ίδιος μετά το γάμο του στο TLIFE.

Δέσποινα Καμπούρη – Βαγγέλης Ταρασιάδης

Ίσως ο γάμος που συγκέντρωσε τους περισσότερους εκπροσώπους της ελληνικής showbiz για φέτος να ήταν αυτός της δημοσιογράφου και του επιχειρηματία στην Κύθνο. Με παρανυφάκι την λατρεμένη κόρη τους Έλενα, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον περασμένο Ιούνιο στο γραφικό νησί των Κυκλάδων. Το TLIFE ήταν φυσικά εκεί και κατέγραψε όλα όσα έγιναν.

Αλεξάνδρα Λοΐζου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Με κουμπάρους τον Ζώη Σημαντήρα και δύο φίλους του γαμπρού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ο γνωστός επιχειρηματίας και το μοντέλο μετά από λίγους μήνες σχέσης. Ο ρομαντικός γάμος τους έγινε στην εκκλησία Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη τον περασμένο Ιούνιο. Δες όλα όσα κατέγραψε από την πιο ιδιαίτερη ημέρα της ζωής τους ο φακός του TLIFE.

Μαρία Τσουρή – Παναγιώτης Βασιλόπουλος

Σε ένα ρομαντικό σκηνικό στο Άλσος Νυμφών στον Άγιο Στέφανο παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιούνιο η Μαρία Τσουρή και ο σύντροφός της Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Στο πλευρό τους εκτός από τους εκλεκτούς φίλους και συγγενείς τους, είχαν φυσικά και την μεγάλη αδυναμία της ζωής τους, τον μικρό τους γιο Κωνσταντίνο. Το TLIFE και ο φωτογράφος Πέτρος Χόντος εξασφάλισαν αποκλειστικές φωτογραφίες από την πιο ρομαντική ημέρα της ζωής του ερωτευμένου ζευγαριού!

Απόστολος Τζιτζικώστας – Ελεάννα Βλάχου

Πηγή φωτογραφίας: RealNews
«Ένας νέος κύκλος άνοιξε στη ζωή μου. Είναι ο πιο σημαντικός στη ζωή κάθε ανθρώπου: η οικογένεια». Αυτό έγραψε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας μέσω Twitter λίγες ώρες μετά τον γάμο του στο Πήλιο με την σύντροφό του Ελεάννα Βλάχου τον περασμένο Νοέμβριο. Ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο με εκλεκτούς φίλους και συγγενείς του ζευγαριού και τους δυο τους να ανταλλάζουν χαμόγελα γεμάτα αγάπη καθόλη τη διάρκεια της τελετής.

Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας

Μετά από επτά χρόνια σχέσης επισφράγισαν τον έρωτα τους με τον καλύτερο και τον πιο… ξαφνικό τρόπο. Ο ηθοποιός και η φωτογράφος σύντροφός του, παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο του Beverly Hills κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στις Η.Π.Α. Κουμπάρος τους έγινε ο καλός τους φίλους και… μόνιμος κάτοικος Η.Π.Α., Δημήτρης Γιαννέτος.

Σωκράτης Παπασταθόπουλος – Ξανθή Σταμουλάκη

Λίγο μετά την επιστροφή της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου από το μουντιάλ της Βραζιλίας, ο γνωστός ποδοσφαιριστής παντρεύτηκε την μητέρα της κόρης του Ξανθή Σταμουλάκη σε μία όμορφη τελετή. Φυσικά το παρών στο Cape Sounio όπου έγινε η τελετή, έδωσε σύσσωμη η Εθνική Ομάδα.

Σταύρος Νικολαΐδης – Γιώτα Ζαρμακούπη

Μετά από μία πολύ δυσάρεστη περιπέτεια, το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στην περιοχή της Ναυπάκτου. Ο γάμος του ηθοποιού και της συντρόφου του ήταν παραδοσιακός και μάλιστα ο Σταύρος Νικολαΐδης την περίμενε στην είσοδο της εκκλησίας ντυμένος με παραδοσιακή στολή.

Γωγώ Φαρμάκη – Άκης Ισίκ

Τον δρόμο του… μυστικού, ακολούθησε και η ηθοποιός Γωγώ Φαρμάκη, που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον αγαπημένο της μυστικά στη Μύκονο το φετινό καλοκαίρι. Παρόντες στο γάμο ήταν ελάχιστοι καλεσμένοι μεταξύ των οποίων και η κολλητή φίλη της νύφης Έλενα Καλλίνη. Πάντως, η επίσημη πρόταση για τον θρησκευτικό γάμο ήρθε αρκετούς μήνες αργότερα κατά τη διάρκεια ταξιδιού του ζευγαριού στον παγωμένο Καναδά!

Τριαντάφυλλος – Δήμητρα Σιαμπάνη

Το happy end που ονειρεύονταν είχε η πολύχρονη σχέση τους τον φετινό Αύγουστο, όταν ο Τριαντάφυλλος και η επί αρκετά χρόνια σύντροφός του ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο τραγουδιστής παντρεύτηκε την Δήμητρα Σιαμπάνη στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τα Λουτρά Υπάτης. Δες εδώ όσα εκμυστηρεύτηκε ο τραγουδιστής στην Τατιάνα Στεφανίδου τον περασμένο Νοέμβριο για τη γυναίκα της ζωής του!

Θέλξη – Παύλος Γιαβής

Διπλή ήταν η χαρά του ερωτευμένου ζευγαριού τον περασμένο Σεπτέμβριο, αφού στο εκκλησάκι του Αγίου Πέτρου στο Σούνιο παντρεύτηκαν και βάφτισαν και την λίγων μηνών κόρη τους. Το ζευγάρι προτίμησε μια λιτή τελετή ενώ οι καλεσμένοι τους δεν ξεπέρασαν τους 70. Η νύφη και χαρούμενη μανούλα, είχε αποκαλύψει στο TLIFE όλες τις λεπτομέρειες για το διπλό Μυστήριο.

Ζωή Κωνσταντοπούλου – Απόστολος Μάντης

Στην Αιδηψό τελέστηκε το Μυστήριο του γάμου της βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και του εκλεκτού της καρδιάς της Απόστολου Μάντη. Η βουλευτής και κόρη του Νίκου Κωνσταντόπουλου, άφησε για μία ημέρα στην άκρη τις πολιτικές αντιπαραθέσεις και έζησε την δική της μαγική βραδιά. Η νύφη μάλιστα, σχεδίασε μόνη της τις μπομπονιέρες που δόθηκαν στους καλεσμένους. Τον Οκτώβριο ακολούθησε και το γαμήλιο πάρτι του ζευγαριού για τους φίλους τους.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Τζίνα Μοσχολιού

Το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα την Πλατεία Αμερικής επέλεξε ο δημοσιογράφος και η συνάδελφος, σύντροφός του για να τελέσουν τον θρησκευτικό τους γάμο τον Σεπτέμβριο. Λίγους μήνες νωρίτερα είχε προηγηθεί και ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού. Δες εδώ το άλμπουμ του θρησκευτικού γάμου τους και εδώ όσα είπε η Τζίνα Μοσχολιού στην Τατιάνα λίγο καιρό μετά το Μυστήριο.

Ντίνος Κόκκαλης – Χαριτίνη Μαρτίνου


Πηγή φωτογραφίας: Hello

Τα προεόρτια του γάμου μεταξύ του γιου του Σωκράτη Κόκκαλη και της κόρης της οικογένειας εφοπλιστών Μαρτίνου είχαν ξεκινήσει μία εβδομάδα νωρίτερα από τον γάμο τους. Οι Σπέτσες, όπου τελέστηκε το Μυστήριο, «χόρευαν» στους γαμήλιους ρυθμούς και η κορύφωση έφτασε την ημέρα του παραμυθένιου γάμου τους 6 Σεπτεμβρίου. Δες εδώ και εδώ περισσότερες λεπτομέρειες.

Βάσω Κολλιδά – Γιάννης Εμμανουηλίδης

Με ελάχιστους ανθρώπους στο πλευρό τους και λίγους μόλις μήνες πριν κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον γιο τους, παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο της Νίκαιας η Βάσω Κολλιδά και ο επιχειρηματίας σύντροφός της. Ο πολιτικός τους γάμος έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώ όπως έχουν ήδη αποφασίσει οι δυο τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος, το ερχόμενο καλοκαίρι, μαζί με την βάφτιση του γιου τους στην Πάρο.

Γιώργος Μανίκας – Έλλη Γελεβεσάκη

Τον Σεπτέμβριο επέλεξαν για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου το μοντέλο και συνεργάτης της Τατιάνας Στεφανίδου στην εκπομπή Μία και η σύντροφός του. Το ευτυχισμένο ζευγάρι αμέσως μετά την τέλεση του γάμου του σε ένα πολυτελές κτήμα στη Βαρυπόμπη, βάφτισαν και τον μονάκριβο γιο του Άγγελο Ιωάννη. Το TLIFE ήταν εκεί και σου έδειξε όλες τις λεπτομέρειες του διπλού Μυστηρίου!

Μάντη Περσάκη – Αλέξανδρος Νικολαΐδης

Με τον ομορφότερο τρόπο σφράγισαν το «κινηματογραφικό» love story τους η γυμνάστρια και ο αθλητής. Η Μάντη Περσάκη και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, που γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια αποθεραπείας του τελευταίου από ένα σοβαρό του ατύχημα, παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο στο Λαγονήσι. Το TLIFE ήταν εκεί και κατέγραψε όλες τις λεπτομέρειες.

Σίσσυ Φειδά – Γιώργος Ανδρίτσος

Στις αρχές του Οκτώβρη και μετά από μία επεισοδιακή έκρηξη της μητέρας της, χόρεψε τον χορό του Ησαΐα η interior designer με τον σύντροφό της. Ο γάμος της στη Μύκονο άλλαξε τοποθεσία τελευταία στιγμή και παραλίγο να γίνει μυστικά, αλλά το TLIFE βρέθηκε κοντά στην απαστράπτουσα νύφη και κατέγραψε τις λεπτομέρειες!

Pierre Gourdain Marie Bataille

Τρεις εβδομάδες μετά τον πολιτικό τους γάμο στην Γαλλοϊαπωνική πρεσβεία, ο εγγονός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη –γιος της Αλεξίας Μητσοτάκη- και η Γαλλίδα σύντροφός του, ταξίδεψαν στα Σφακιά για να τελέσουν ξανά τον γάμο τους αυτή τη φορά με άρωμα… Ελλάδας. Στην δεύτερη τελετή τηρήθηκαν όλα τα ελληνικά έθιμα, με τη νύφη να φτάνει στο εκκλησάκι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου με ξύλινο καΐκι αλλά και με τον διάσημο παππού του γαμπρού να δίνει το παρών.

Αύγουστος Κορτώ – Τάσος

Με τον επί πολλά χρόνια σύντροφό του Τάσο, αποφάσισε να παντρευτεί το περασμένο Φθινόπωρο ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης και την ανακοίνωση του γάμου τους έκανε με την επιστροφή τους στην Ελλάδα, ο ταλαντούχος συγγραφέας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναρτώντας τη φωτογραφία του πιστοποιητικού του γάμου τους. Ο συγγραφέας, ευχαρίστησε συγκινημένος μέσω των social media όλους όσους έσπευσαν να του ευχηθούν για το ευχάριστο γεγονός.

Ιωσήφ Μαρινάκης – Χρύσα Καλπάκη

«Έτσι ξαφνικά» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για τον γάμο του ερωτευμένου ζευγαριού. Ο ηθοποιός και η σχεδιάστρια υποδυμάτων σύντροφός του παντρεύτηκαν πριν από λίγες εβδομάδες κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στις Η.Π.Α., ακολουθώντας το παράδειγμα του Αποστόλη Τότσικα και της Ρούλας Ρέβη. Το ευτυχισμένο ζευγάρι δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες του γάμου του μέσω Instagram και φυσικά οι λογαριασμοί τους πλημμύρισαν με ευχές αλλά και με απορίες αφού κανείς δεν ήταν σίγουρος αν το έκαναν ή όχι, μέχρι που το επιβεβαιώσε ο ίδιος ο… γαμπρός σε σχόλιο του!

Μυρτώ Κάζη – Τάσος Μπίθας

Τρεις μήνες πριν γίνουν γονείς επέλεξαν να παντρευτούν η παρουσιάστρια της εκπομπής Join Us και ο σύντροφός της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην… εκπνοή του 2014, τον φετινό Δεκέμβριο στο Δημαρχείο της Κηφισιάς. Το TLIFE βρέθηκε εκεί και κατέγραψε όλα όσα έγιναν. Η παρουσιάστρια είχε μιλήσει λίγες ημέρες πριν τον γάμο της στο TLIFE στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το ζευγάρι λίγες ημέρες μετά τον γάμο του, υποδέχθηκε και τον γιο του στον κόσμο, καθώς ο μπόμπιρας γεννήθηκε πρόωρα.

Read More

And More