Οι Έλληνες celebrities που «ψήφισαν» Μύκονο για τις πασχαλινές τους διακοπές – Φωτογραφίες και Βίντεο

Αρκετοί ήταν και φέτος οι Έλληνες celebrities που επέλεξαν το νησί των ανέμων για τις πασχαλινές τους διακοπές. Τα σοκάκια της Μυκόνου γέμισαν με κόσμο καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης εβδομάδας με ηθοποιούς, τραγουδιστές και επιχειρηματίες να απολαμβάνουν την απόδρασή τους, λίγο πριν την έναρξη της θερινής σεζόν.

Δημήτρης Φιντιρίκος – Κατερίνα Δαλάκα

Στο νησί των ανέμων βρέθηκαν ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η σύντροφός του, Κατερίνα Δαλάκα. Το ζευγάρι μπορεί να μην πόζαρε μαζί, ωστόσο δημοσίευσε στιγμιότυπα στο instagram από τις βόλτες του στη Μύκονο.

Σάσα Μπάστα

H γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στη Μύκονο, ενώ το βράδυ της Ανάστασης απαθανατίστηκε έξω από την Μητρόπολη του νησιού μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Κουσαθανά, και την 4,5 ετών κόρη τους, Ειρήνη.

 

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου

Το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε tour στα ελληνικά νησιά, καθώς πέρασε το φετινό Πάσχα σε κρουαζιέρα με την κόρη του, Μελίτα Δήμητρα. Ανάμεσα στις στάσεις που περιλάμβανε το ταξίδι τους ήταν και το νησί των ανέμων. 

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου δημοσίευσαν φωτογραφίες στο instagram από την επίσκεψή τους στη Μύκονο…

Γιώργος Γεροντιδάκης

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης με την σύντροφό του, Άσπα Κωνσταντοπούλου, έκαναν Ανάσταση στη Χώρα του νησιού, όπου και τους απαθανάτισε η κάμερα του Mykonos Live TV.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Πάσχα στη Μύκονο και για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία ταξίδεψε στο νησί των ανέμων για τον εορτασμό των ημερών του Πάσχα. Η “Ζουμπουλία” της τηλεοπτικής σειράς “Παρά Πέντε” βρέθηκε στα σοκάκια του νησιού όπως παρουσιάζει το Mykonos Live TV έξω από τον ιερό ναό της Παναχράντου στην Χώρα όπου πήγε να παρακολουθήσει την περιφορά του Επιταφίου μαζί με φίλες της από το νησί.

Πάσχα στη Μύκονο 2023 – Δες περισσότερες φωτογραφίες από τις εμφανίσεις των celebrities:

Σάσα Σταμάτη:

Χριστίνα Παππά:

Ηλίας Καμπακάκης-Νικολέτα Σερέτη-Αριστομένης Γιαννόπουλος:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: NDP/ INSTAGRAM

VIDEO: MYKONOS LIVE TV

Read More

And More