Οι Έλληνες celebrities «ψήφισαν» παραλία – Οικογενειακές αποδράσεις και θαλάσσια σπορ

Το πρώτο… καυτό Σαββατοκύριακο του φετινού καλοκαιριού είναι γεγονός. Οι υψηλές θερμοκρασίες μαζί με τον «πυρετό» των εκλογών, έβγαλαν εκτός σπιτιού τους πολίτες το πρωί της Κυριακής, αφού μετά την κάλπη, ακολούθησε η βουτιά στην παραλία.

Οι Έλληνες celebrities «ψήφισαν» παραλία, αφού από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής έκαναν τις βουτιές τους, είτε μικρά νησιά κοντά στην Αθήνα, είτε σε hot προορισμούς.

Οι celebrities σε οικογενειακές διακοπές

 

Πρώτη φορά για κάμπινγκ με τον γιο τους, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, λίγο μετά την επιστροφή τους από τη Μύκονο. Το ζευγάρι έχοντας μαζί του τον κατάλληλο εξοπλισμό, το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε για μια μίνι απόδραση, με την Ιωάννα Τούνη να εκφράζει το παράπονό της.

 

 

 

 

Χαλαρές στιγμές για την Ελένη Χατζίδου η οποία ανέβασε φωτογραφίες από την παραλία μαζί με την κόρη της. Ενώ παιχνιδιάρικη διάθεση για τον Στέλιο Χανταμπάκη ο οποίος απόλαυσε τις βουτιές του μαζί με τη σύζυγό τους και τα δυο τους παιδιά, Μανώλη και Μαλένα.

 

 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou)

 

Από το Survivor στις ελληνικές παραλίες

 

Έζησαν ξανά την εμπειρία στο φετινό Survivor, ενώ έχουν ξεκινήσει ήδη τις διακοπές τους σε ελληνικούς προορισμούς.  Ο λόγος για τους παίκτες που αποχώρησαν πρόσφατα από το reality επιβίωσης, Ο Στάθης Σχίζας βρέθηκε με φίλους στην παραλία κάνοντας θαλάσσια σπορ, ενώ ο Ηλίας Γκότσης απόλαυσε την βόλτα του με το σκάφος σχολιάζοντας: «Πάω να σκεφτώ τι θα ψηφίσω».

  • Στάθης Σχίζας
  • Ηλίας Γκότσης

 

  • Ευρυδίκη Βαλαβάνη
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani (@evridiki_valavani)

Την πρώτη της βουτιά έκανε για το φετινό καλοκαίρι η Βάσω Λασκαράκη η οποία βρίσκεται στην Κρήτη με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο. Ενώ η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέβασε στο instagram βίντεο από τις βόλτες με την βάρκα της, αποφεύγοντας να δηλώσει τον προορισμό αλλά και το νησί στο οποίο ταξίδεψε τις τελευταίες ημέρες.

  • Βάσω Λασκαράκη

 

  • Δήμητρα Αλεξανδράκη

 

  • Αλέξανδρος Σκουρλέτης – Αφροδίτη Λιάντου

Ερωτευμένοι και αγαπημένοι στην παραλία οι πρώην πρωταγωνιστές της «Γης της Ελιάς»

  • Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η αγαπημένη ηθοποιός με το που ψήφισε… έτρεξε στην παραλία με την γλυκιά της ανιψιά, Κατερίνα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@dorettapapadimitriou_official)

Read More

And More