Οι Έλληνες celebrities σε ξέγνοιαστες στιγμές στα χιόνια

Μπορεί για την ώρα να μην έχουμε δει χιόνια στην Αττική, ωστόσο οι δημοφιλείς χειμερινοί προορισμοί αποτέλεσαν και φέτος την πρώτη επιλογή για ξέγνοιαστες στιγμές στα χιόνια.

Καλάβρυτα και Παρνασσός κατακλείστηκαν από επισκέπτες, ανάμεσα στους οποίους βρέθηκαν και αρκετοί Έλληνες celebrities. Μαζί με το ταίρι τους, ή τα παιδιά τους, οι περισσότεροι μας αποκάλυψαν τις επιδόσεις τους στο σκι μέσα από τα social media, ενώ άλλοι αρκέστηκαν σε μια φωτογραφία μπροστά από κατάλευκο τοπίο.

Γιώργος Λιάγκας – Για σκι με τους γιους του

Ο παρουσιαστής του ANT1 έκανε την ανατροπή καθώς η αγάπη του για το χειμερινό κολύμπι στη θάλασσα είναι γνωστή. Ο Γιώργος Λίαγκας ψήφισε… χιονοδρομικό κέντρο.

Μαζί με τους γιους του, Γιάννη και Δημήτρη, οι τρεις τους βρέθηκαν μαζί στον Παρνασσό ανεβάζοντας σχετικά στιγμιότυπα και βίντεο στο instagram.

Βίντεο με τον γιο του:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απόδραση στo Κουρσεβέλ

Μπορεί η παρουσιάστρια να μην θέλησε να αποκαλύψει και πολλά για την παρέα της, ωστόσο οι εικόνες της στο instagram ήταν εντυπωσιακές. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε στο Κουρσεβέλ, στο χιονοδρομικό κέντρο των Γαλλικών Άλπεων, με άψογο στυλ.

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Πρώτη φορά στα χιόνια με την κόρη τους

Η γνωστή ηθοποιός υποδέχτηκε το νέο έτος δίπλα στην οικογένειά της, ξεκινώντας μια μίνι απόδραση στον Παρνασσό. Πρόκειται για την πρώτη της χειμερινή εκδρομή μετά τον ερχομό της κόρης της.

Να θυμίσουμε πως στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού η Αθηνά Οικονομάκου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, την κόρη της, Σιέννα.

Η φωτογραφία με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους, Μάξιμο:

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ερωτευμένοι στον Παρνασσό

Μπορεί η εντυπωσιακή ξανθιά να ταξίδεψε στο Παρίσι για την περίοδο των γιορτών, ωστόσο δεν χάλασε το χατίρι στον αγαπημένο της να επισκεφτούν το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού προκειμένου να κάνουν μαζί σκι.

«Οι πιο ζεστές αγκαλίτσες», έγραψε η Ιωάννα Τούνη κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Δέσποινα Ολυμπίου – Σπάνια οικογενειακή φωτογραφία

Μαζί με τον αγαπημένο της, Πάνο Δούκα με τον οποίο είναι μαζί από το 2013 αλλά και τον γιο τους που είναι 3.5 ετών, βγήκαν στο χιόνι προκειμένου να παίξουν. Η Δέσποινα Ολυμπίου απόλαυσε και με το παραπάνω τη νέα της απόδραση στα χιόνια δημοσιεύοντας μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία.

Κωνσταντίνος Βασάλος – Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Χαλαρές στιγμές στο σαλέ

Ξέγνοιαστες στιγμές στα χιόνια και για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Το ερωτευμένο ζευγάρι έκλεισε σαλέ στον Παρνασσό, όπου και απόλαυσε από πολύ κοντά το κατάλευκο τοπίο. 

 

Παναγιώτης Βασιλάκος – Ο mr. Bachelor στα χιόνια

Ένα χρόνο μετά το τέλος του ριάλιτι και ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει βρει τον μεγάλο έρωτα σε μια γυναίκα την οποία και εξακολουθεί να κρατά μακριά από την δημοσιότητα. Πρόσφατα μάλιστα ο ίδιος εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά όπου και παραδέχτηκε πως είναι ερωτευμένος.

Ο Παναγιώτης φόρεσε τον κατάλληλο εξοπλισμό και πήγε για σκι παρέα με την γάτα του.

 

 

 

 

 

Read More

And More