Οι Έλληνες “δουλευταράδες” του διαδικτύου που κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη!

Εν μέσω κρίσης αποφάσισαν να κάνουν τη σκέψη ενός χόμπι, επάγγελμα και σίγουρα βγήκε σε όλους μας καλό! O CEO και Founder του Douleutaras.gr, Ανδρέας Γραμμάτης και η νέα του ομάδα «τρέχουν» μια πλατφόρμα, στην οποία είναι καταχωρημένοι πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες με διάφορες ειδικότητες.

Θετική εντύπωση προκαλεί η χρηματοδότηση ύψους 350.000 ευρώ που έλαβε η πρωτοποριακή υπηρεσία εύρεσης επαγγελματιών, με κύριες συμμετοχές τους επιχειρηματίες και επενδυτές Απόστολο Αποστολάκη και Ιάσωνα Μανολόπουλο καθώς και το επενδυτικό fund της τράπεζας Πειραιώς PJ Catalyst.

Το Douleutaras επιτρέπει στους χρήστες του να βρουν τον κατάλληλο επαγγελματία γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά. Μέσω της υπηρεσίας, ο χρήστης περιγράφει σύντομα τις ανάγκες του, εξετάζει τα προφίλ των επαγγελματιών που τον προσεγγίζουν εντός λίγων λεπτών και επιλέγει αυτόν που προτιμά.

Κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρει είναι: Επισκευές Οικιακών & Ηλεκτρονικών Συσκευών, Ηλεκτρολογικές & Υδραυλικές Εργασίες, Ανακαινίσεις & Τεχνικές εργασίες, Νομικές & Λογιστικές υπηρεσίες, Φωτογραφία, Μεταφράσεις, Διαδικτυακές Υπηρεσίες.

Παράλληλα, απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επιθυμούν να μεγαλώσουν την επιχείρησή τους, αυξάνοντας τον όγκο εργασιών που εξυπηρετούν καθημερινά καθώς και το πελατολόγιό τους.

Από τα τέλη Φεβρουαρίου του 2015, όποτε και ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του, το ανανεωμένο Douleutaras.gr έχει εξυπηρετήσει πάνω από 10.000 χιλιάδες ιδιώτες και επιχειρήσεις μέσω των 800 και πλέον συνεργαζόμενων επαγγελματιών του, σημειώνοντας μια ραγδαία ανοδική πορεία. Με τη λήψη του γύρου χρηματοδότησης στα άμεσα σχέδια της εταιρίας είναι η προσθήκη νέων επαγγελματικών υπηρεσιών, όπως υπηρεσίες ομορφιάς και μαθήματα, καθώς και η επέκταση της υπηρεσίας τόσο σε άλλες πόλεις της Ελλάδας όσο και στο εξωτερικό.

Read More

And More