Οι Ελληνίδες celebrities έβαλαν το μαγιό τους και έκαναν το Πάσχα… καλοκαίρι – Φωτογραφίες

Μπορεί το καλοκαίρι να μην έχει έρθει επίσημα, ωστόσο οι Ελληνίδες celebrities απόλαυσαν τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα, εκμεταλλευόμενες τις ημέρες Αργίας για το Πάσχα και τον ηλιόλουστο καιρό.

Οι κυρίες της εγχώριας showbiz φόρεσαν τα πρώτα μαγιό τους και πόζαραν ξέγνοιαστες στον φωτογραφικό φακό από κάποιο ελληνικό νησί.

Παρουσιάστριες, ηθοποιοί, τραγουδίστριες, αθλήτριες, make up artists και επιχειρηματίες απόλαυσαν τις δροσερές βουτιές και το TLIFE συγκέντρωσε τα… καλοκαιρινά στιγμιότυπα από το Instagram και σου τα παρουσιάζει παρακάτω:

Κατερίνα Καινούργιου: Η παρουσιάστρια του Alpha επέλεξε ένα ολόσωμο μαγιό και απόλαυσε τις βουτιές στις Σπέτσες.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αδυνατισμένη και ιδιαίτερα εντυπωσιακή, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ανήρτησε ολόσωμη φωτογραφία της.

Χριστίνα Κοντοβά: Η επιχειρηματίας στο πρώτο Πάσχα με την κόρη της, Έϊντα, ταξίδεψε στην Πάρο.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αθλητικογράφος βρέθηκε στη Σκόπελο και μαγεύτηκε από τα καταγάλανα νερά του νησιού.

Ρούλα Σταματοπούλου: Η εγκυμονούσα make up artist, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, συνδύασε Πάσχα και μαγιό σε μία χιουμοριστική φωτογραφία με τον σύντροφό της.

Κατερίνα Δαλάκα: Η αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor έφτιαξε βαλίτσες για Πάρο και στην πρώτη εμφάνιση με μαγιό, μετρήσαμε το… six pack της.

Μαρίνα Βερνίκου: Η πολυταξιδεμένη επιχειρηματίας βρέθηκε στη Γρενάδα, μαζί με την οικογένειά της.

Χριστίνα Κολέτσα: Η τραγουδίστρια σε μία πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία με το μαγιό της, λίγο πριν φύγει για το Asia Express του Star.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η ηθοποιός και σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ταξίδεψε μακριά από την Αθήνα για το φετινό Πάσχα.

Read More

And More