Οι Ελληνίδες celebrities πήραν το pink ribbon του Δούκα Χατζηδούκα και βοηθούν το “Άλμα Ζωής”!

Τον καλό τους φίλο και σχεδιαστή Δούκα Χατζηδούκα θέλησαν να τιμήσουν χθες το απόγευμα οι διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz και βρέθηκαν στο coctail party που οργανώθηκε στο κατάστημα Hondos Center στο Μαρούσι.
Η Ευγενία Μανωλίδου, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Ράνια Θρασκιά, η Έλενα Τσαβαλιά, η Έλλη Στάη και άλλες διάσημες κυρίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δούκα Χατζηδούκα και την παρουσίαση και την υπογραφή του συλλεκτικού βραχιολιού του. Ο στόχος της καμπάνιας είναι η στήριξη της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του μαστού της Estee Lauder σε συνεργασία με το “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ”. (Μάθε εδώ τα πάντα για την pink ribbon)

Δούκας Χατζηδούκας, Ευγενία Μανωλίδου
Οι εκπλήξεις όμως, δεν σταμάτησαν εκεί, αφού μετά την παρουσίαση ακολούθησε και ένα μικρό soiree με ελαφρύ catering που είχε ροζ λεμονάδα και γλυκά και αλμυρά εδέσματα.
Ακόμη, να αναφέρουμε πως ο Δούκας εμπνέεται από την αγάπη και την στήριξη του κόσμου στην Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του μαστού της Estee Lauder και δημιουργεί και την συλλεκτική γόβα “Pink Ribbon-De Ville Exclusive” από το χρώμα και το μέταλλο του φετινού βραχιολιού.
Δες φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Ευγενία Μανωλίδου

Έλενα Τσαβαλιά

Ράνια Θρασκιά

Νατάσα Θεοδωρίδου, Δούκας Χατζηδούκας, Έλλη Στάη

Έλενα Τσαβαλιά

Δούκας Χατζηδούκας, Έλενα Τσαβαλιά

Τόνια Σωτηροπούλου

Λάουρα Νάργες

Δούκας Χατζηδούκας, Νατάσα Θεοδωρίδου

Ράνια Θρασκιά, Ευγενία Μανωλίδου

Ηλιάννα Χρυσικοπούλου

Read More

And More