Οι Ελληνίδες celebrities που υποδέχτηκαν τον Αύγουστο στην παραλία – Φωτογραφίες

O τελευταίος μήνας του καλοκαιριού βρίσκει αρκετούς celebrities σε mood διακοπών, με τους περισσότερους να έχουν ήδη αναχωρήσει για αγαπημένους προορισμούς.

Παραλίες και καλλίγραμμα κορμιά πρωταγωνίστησαν αυτές τις μέρες στα social media με τις Ελληνίδες celebrities να βρίσκονται ξανά στο επίκεντρο.

H Αθηνά Οικονομάκου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ελένη Τσολάκη, η Δανάη Μπάρκα και η Κατερίνα Καινούργιου είναι μερικές μόνο από τις κυρίες της τηλεόρασης οι οποίες θέλησαν να μας ευχηθούν δημοσίως “καλό μήνα” και μας έδειξαν πως υποδέχτηκαν τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού.

Οι παρουσιάστριες βρίσκονται στα αγαπημένα τους νησιά και το TLIFE συγκέντρωσε όλο το φωτογραφικό υλικό το οποίο ανέβηκε στο instagram με αφορμή τον Αύγουστο που μόλις ξεκίνησε…

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Με μια φωτογραφία όπου ποζάρει με το μπικίνι της υποδέχτηκε τον Αύγουστο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αδιαφορώντας για όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή και την έντονη φημολογία περί εγκυμοσύνης.

Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια συνεχίζει τις διακοπές της στη Μύκονο και το πρωί της Δευτέρας 1/8 υποδέχτηκε τον Αύγουστο με μια βόλτα με jet ski με τον αγαπημένο της φίλο και παραγωγό, Νίκο Κοκλώνη.

Αθηνά Οικονομάκου

Μαγικές στιγμές για την ηθοποιό, η οποία απόλαυσε το πρώτο μπάνιο του Αυγούστου στη Μύκονο αγκαλιά με την κόρη της, Σιέννα.

Δανάη Μπάρκα

Σε τρελά κέφια η Δανάη Μπάρκα, η οποία μοιράστηκε την πιο ξέγνοιαστη φωτογραφία διακοπών της μέσα από το instagram.

Ελένη Τσολάκη

Με θέα το απέραντο γαλάζιο και το λευκό των Κυκλάδων καλωσόρισε τον Αύγουστο η Ελένη Τσολάκη, ποζάροντας με το μαγιό της. Αγαπημένα της αξεσουάρ το καπέλο της μαζί με το πουκάμισό της!

Μαρία Μπεκατώρου

Η παρουσιάστρια του Mega ανέβασε φωτογραφία από την παραλία μαζί με τον σκύλο της! «Ο υπέροχος Αύγουστος είναι εδώ !Καλό μήνα», έγραψε η Μαρία Μπεκατώρου.

Ανίτα Μπραντ – Χάρης Χριστόπουλος

Με ευχάριστη διάθεση υποδέχτηκαν τον Αύγουστο και ο γνωστός φωτογράφος με τη σύζυγό του, ενώ μοιράστηκαν ένα οικογενειακό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μας ευχήθηκε “καλό μήνα” με την πιο καλοκαιρινή φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει με μαγιό χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού χαμογελά στον φακό και εύχεται καλές βουτιές σε όλους!

«Καλώς ήρθες Αύγουστε. Καλές βουτιές παιδιά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Δούκισσα Νομικού.

Νίκη Θωμοπούλου

Στιγμές χαλάρωσης στην παραλία και για την Νίκη Θωμοπούλου, με μια ιδιαίτερη φωτογραφία με το πολύχρωμο μαγιό της.

Χριστίνα Αλούπη

Με το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα αποχαιρέτησε τον Ιούλιο και υποδέχτηκε τον Αύγουστο η Χριστίνα Αλούπη.

Δέσποινα Καμπούρη

Μοναδικές οικογενειακές στιγμές απολαμβάνει η Δέσποινα Καμπούρη μαζί με τις κόρες της στις διακοπές τους στην Κύθνο και υποδέχτηκε τον Αύγουστο με ένα πολύ τρυφερό βίντεο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Kampouri (@despinakampouri)

Βασιλική Μιλλούση

H Βασιλική Μιλλούση πόζαρε στον φακό εντελώς αμακιγιάριστη, δίπλα στο σκυλάκι της, το οποίο της κρατά συντροφιά και την περίοδο των διακοπών.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More