Οι Ελληνίδες που άφησαν τις πασαρέλες και δοκίμαν τις δυνατότητές τους στην υποκριτική

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει στη χώρα μας μοντέλα να αποφασίζουν να αφήσουν τις πασαρέλες και τις καμπάνιες για μεγάλους οίκους μόδας και να δοκιμάζουν τις δυνατότητές τους και σε άλλους χώρους. Ένας από αυτός είναι και η υποκριτική.

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα μοντέλων στη χώρα μας που έστρεψαν την προσοχή τους στον χώρο της υποκριτικής καταφέρνοντας μάλιστα να κάνουν σημαντικά βήματα σε αυτή.

Κάτια Ζυγούλη

 

Μοντέλο με καριέρα ζηλευτή σε πασαρέλα και διαφημίσεις, γοητευτική και όμορφη-ο φακός την λατρεύει.  Έκανε και αυτή το περασματάκι στην στον κινηματογράφο -στην ταινία «Επικίνδυνες Μαγειρικές» και πλαισιωνόταν από εξαιρετικό καστ. Όσο την λατρεύει ο φακός, άλλο τόσο την λατρεύει και ο Σάκης Ρουβάς αφού μαζί έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Βίκυ Καγιά

Ξεκίνησε ως μοντέλο σε μικρή ηλικία και αφού συνέχισε την καριέρα της στον χώρο του μόντελιγκ κλείνοντας συνεργασίες με αρκετά μεγάλους οίκους μόδας, επέλεξε να δοκιμάσει τις δυνατότητές της και σε άλλους χώρους όπως αυτός της παρουσίασης – που συνεχίζει μέχρι σήμερα – αλλά και της υποκριτικής παίρνοντας μέρος σε αρκετές ταινίες με πιο χαρακτηριστική αυτή της “Λούφας και παραλλαγής”.

Βίκυ Κουλιανού

Ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της χώρας μας. Έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου και έχει φωτογραφηθεί αμέτρητες φορές για εξώφυλλα περιοδικών και όχι μόνο. Όταν πια άφησε πίσω της τα φώτα της μόδας, ασχολήθηκε με την υποκριτική συμμετέχοντας σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες αλλά και στο θέατρο, σε αρκετές παραστάσεις.

Ρέα Τουτουντζή

Γεννήθηκε το 1974, 20 χρόνια μετά στέφθηκε Σταρ Ελλάς αφήνοντας για την Εύη Αδάμ τον 2ο τίτλο! Η Ρέα Τουτουντζή έκανε πολλή πασαρέλα και πολλές φωτογραφήσεις, γρήγορα όμως ασχολήθηκε με την ηθοποιία πρωταγωνιστώντας σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές αλλά και μια ταινία. .

Νόνη Δούνια

Β’ Μις Ελλάς 1996. 4η θέση στον διαγωνισμό Μις Ευρώπη την ίδια χρονιά. Η Νόνη Δούνια έκανε αρκετές φωτογραφήσεις ως μοντέλο. Ωστόσο ασχολήθηκε περισσότερο με την υποκριτική όπου την είδαμε σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές, παρά με την πασαρέλα και την μόδα. Σήμερα έχει 2 παιδιά και έχει αποσυρθεί από τη βιομηχανία της μόδας και ασχολείται με την πολιτική.

Kατερίνα Στικούδη

Μις Ελλάς 2005. Αρκετές φωτογραφήσεις και λίγη πασαρέλα. Πολύ γρήγορα όμως έκανε στροφή στο τραγούδι το οποίο αποτελεί τη μεγάλη της αγάπη. Ωστόσο έχει ασχοληθεί και με την παρουσίαση αλλά και την υποκριτική συμμετέχοντας σε αρκετές ελληνικές σειρές και ταινίες.

Eιρήνη Καζαριάν

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM στον οποίο κατάφερε να βγει και νικήτρια. Μετά το τέλος του ριάλιτι μοντέλων εκτός από πολλές φωτογραφήσεις και συνεργασίες με διάφορες εταιρείες αποφάσισε να δοκιμαστεί και με την υποκριτική συμμετέχοντας στη θεατρική παράσταση “Κούκλες”.

Άννα Μαρία Ηλιάδου

Τη γνωρίσαμε στον δεύτερο κύκλο του GNTM στον οποίο κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό και να μοιραστεί τη νίκη της με την Κάτια Ταραμπάνκο. Τώρα η  Άννα Μαρία αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στην υποκριτική, αφού όπως έγινε γνωστό θα συμμετάσχει στη νέα καθημερινή δραματική σειρά του ΣΚΑΪ που φέρει τον τίτλο «Άγρια Γη» και πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, η Ζέτα Δούκα, ο Στέφανος Μιχαήλ και η Παναγιώτα Βιτετζάκη.

 

Read More

And More