Οι Ελληνίδες star και το Μουντιάλ!

Το Μουντιάλ του 2010 ξεκίνησε στη Νότια Αφρική και όπως ήταν αναμενόμενο όλα τα αντρικά βλέμματα είναι στραμμένα στη μικρή οθόνη.

Δεν λέω όλες θα δούμε κανένα αγώνα της Εθνικής Ελλάδος, αλλά αυτή η τρέλα που έχει πιάσει τους άντρες, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί καφάσια με μπύρες από την προηγούμενη εβδομάδα, σαν να είναι υπερβολική.

Εσύ, ωστόσο, αν δεν είσαι φαν του αθλήματος μπες στον οδηγό επιβίωσης των γυναικών στο Μουντιάλ που έχει αναρτίσει το TLIFE και δες τι εναλλακτικές επιλογές έχεις. Αν πάλι, θεωρείς πως ήρθε το τέλος του κόσμου… χαλάρωσε και δες τι θα κάνουν οι σταρ της ελληνικής show biz κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Πρώτη και καλύτερη η φρεσκοπαντρεμένη παρουσιάστρια Μαριέττα Χρουσαλά, λέει πως θα συνοδεύσει τον αγαπημένο της Λεό Πατίτσα, σε αυτήν την ασχολία, δηλώνοντας πως στηρίζει την Εθνική Ελλάδος. “Θα δω Εθνική Ελλάδος”, λέει η Μαριέττα στο TLIFE. “Αυτόν το μήνα των αγώνων, θα κάνω μπανάκια στη θάλασσα και θα βλέπω τους αγώνες της Εθνικής μας”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Μαριέττα Χρουσαλά στηρίζει την Εθνική Ελλάδος!

Από την άλλη, η παρουσιάστρια του Alpha Σίσσυ Χρηστίδου, δήλώνει όχι και τόσο φανατική θαυμάστρια του αθλήματος. “Θα δω αν αναγκαστώ κάποιον αγώνα. Όχι φανατικά”, λέει στο TLIFE, αποκαλύπτοντας ότι θα μπορούσε να βγει με τις φίλες ενώ ο σύντροφος της θα βλέπει τους αγώνες. Βέβαια, αυτό θα συμβεί μόνο στην περίπτωση που δεν τη χρειάζεται ο γιος της. “Η βασική μου απασχόληση είναι ο γιος μου”, αποκαλύπτει η όμορφη παρουσιάστρια.

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θα έλεγε όχι και σε μια βόλτα με φίλες!

Το γνωστό μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας Βίκυ Κουλιανού δηλώνει πως θα μπορούσε να δει κάποιους από τους αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου, αν έχει καλή παρέα. “Αν υπήρχε κάποιο ενδιαφέρον παιχνίδι και είχα την προτροπή κάποιου θα το παρακολουθούσα”, λέει η Βίκυ Κουλιανού και συμβουλεύει τις νεαρές κοπέλες να βλέπουν ποδόσφαιρο γιατί είναι, όπως η ίδια λέει, ένα ομαδικό παιχνίδι. “Την μπάλα την μοιράζεσαι!”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Βίκυ Κουλιανού θα έβλεπε κάποιο καλό match!

Τέλος, η γοητευτική βουλευτής Έλενα Ράπτη, λέει ότι θα ήθελε πολύ να παρακολουθήσει έναν από τους αγώνες ποδοσφαίρου, αν οι βουλευτικές υποχρεώσεις της, το επιτρέψουν. “Θα το παρακολουθήσω”, λέει στο TLIFE και προσθέτει: “Τώρα που δεν έχω διάβασμα για το Πανεπιστήμιο και εφόσον δεν έχω συνεδριάσεις στη Βουλή, νομίζω ότι θα απολάμβανα τους αγώνες με φίλους και φίλες. Η ιδέα της παρέας μου αρέσει”.

Με καλή παρέα θα δει το Μουντιάλ η Έλενα Ράπτη!

Όπως βλέπεις τα πράγματα δεν είναι και τόσο άσχημα. Για δοκίμασε και εσύ κάτι από αυτά που θα κάνουν οι Ελληνίδες επώνυμες και που ξέρεις… μπορεί το ποδόσφαιρο να σε φέρει πιο κοντά και με τον αγαπημένο σου!


Ρεπορτάζ – Κείμενο: Νατάσσα Στρόβιλα

Read More

And More