Οι ελληνικές σειρές φεύγουν, τα …ριάλιτι σόου έρχονται !

Οι ελληνικές σειρές φεύγουν, τα …ριάλιτι σόου έρχονται ! | tlife.gr

Ενα πρόγραμμα για τα …μάτια μας μόνο προσπαθούν αυτή την εποχή να στήσουν οι Αντεννικοί… Ενα πρόγραμμα φρέσκο, δροσερό, νεανικό που θα μας χτυπήσει το κουδούνι τον Οκτώβριο και θα περιμένει να του …ανοίξουμε, χαρίζοντάς του βεβαίως – βεβαίως την προτίμησή μας και υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, για τα οποία έτσι κι αλλιώς γίνεται κι όλος αυτός ο …κόπος και ο …αλληλοσπαραγμός.

Η νέα χρονιά που θα μας κλείσει πονηρά το μάτι μετά το τέλος του καλοκαιριού, αναμένεται να είναι μία απο τις πιο γκρίζες και …χαλεπές τηλεοπτικές χρονιές που έχουν περάσει ποτέ απο τους δέκτες μας. Οπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, η οικονομική κρίση έχει πλήξει αφόρητα και την τηλεόραση και έτσι τα καλάνια έχουν προσπαθήσει με έξυπνες και πάνω απ ΄όλα με …συμφέρουσες κινήσεις να στήσουν νέα προγράμματα που ναι μεν να μας τσιγκλήσουν το ενδιαφέρον, αλλά να μην τους στοιχίσουν και κούκος – αηδόνι.

Αποτέλεσμα; Οι σειρές φεύγουν , τα σόου και τα ριάλιτι σόου έρχονται ! Με άλλα λόγια ; Απο Οκτώβρη την μερίδα του λέοντος στο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου, θα δείτε πως θα κρατούν όχι οι σειρές όπως συνηθιζόταν μέχρι και πέρσι, αλλά οι ψυχαγωγικές εκπομπές.

Οι σειρές βλέπετε στοιχίζουν και στοιχίζουν αρκετά και σαν να μην φτάνει μόνο αυτό; Δεν είναι και σίγουρα τα αποτελέσματα που μπορούν να σου φέρουν. Δηλαδή ,ένα κανάλι μπορεί να επενδύσει ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό για μία ελληνική παραγωγή και η παραγωγή αυτή να βγει στον αέρα, να πατώσει και να κοπεί άρον – άρον στα 6, ή στα 10 επεισόδια, κάνοντας τους υπευθύνους του καναλιού να …τραβούν τα μαλλιά τους.

Θα μου πείτε, το ίδιο δεν μπορεί να συμβεί και με τα σόου και τα ριάλιτι σόου; Ναι, το ίδιο μπορεί να συμβεί, αλλά πολύ πιο δύσκολα. Δυστυχώς ή ευτυχώς έχει διαπιστωθεί πως αυτού του τύπου οι εκπομπές πουλάνε και πουλάνε εύκολα. Αφήστε που δεν στοιχίζουν και τόσο ακριβά, όσο μπορεί να στοιχίσει μία σειρά που θα γυρίζεται κάθε εβδομάδα σε φυσικούς χώρους.

Ετσι …ζήτω τα σόου και τα ριάλιτι σόου του χρόνου στον ΑΝΤ1. Εννοείται πως στο πρόγραμμα του καναλιού θα υπάρχουν και τέσσερις – πέντε ελληνικές σειρές , όμως, πραγματικά τα τηλεοπτικά μας βράδια θα τα …σαρώνουν τα σόου και οι εκπομπές ριάλιτι. Και για του λόγου το αληθές ; Το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για την σεζόν 2010-2011 θα περιλαμβάνει εννοείται το «Dancing with the stars» ,το «X-Factor» ,το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», το «Next Top Model» , την νέα εκδοση του «Big Brother» , το «Με το δεξί » ,αλλά και το «Wipe Out» !

READ more