Οι εντυπωσιακές μεταμορφώσεις των κοριτσιών του «GNTM» για τις ανάγκες φωτογράφησης!

Οι εντυπωσιακές μεταμορφώσεις των κοριτσιών του «GNTM» για τις ανάγκες φωτογράφησης! | tlife.gr

Έχουν περάσει περίπου τρεις μήνες από τότε που το «Greece’s Next Top Model» έριξε αυλαία και ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται συζητήσεις για τον επόμενο κύκλο. Το reality μόδας ύστερα από επτά χρόνια αποχής, επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Τόσο η κριτική επιτροπή όσο και η Έλενα Χριστοπούλου με την Ζενεβιέβ Μαζαρί ξεχώρισαν με τις ατάκες τους και αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό.

Μπορεί νικήτρια να στέφθηκε η Ειρήνη Καζαριάν, όμως πολλές είναι εκείνες που δουλεύουν εντατικά στο χώρο, είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας. Με αφορμή την νέα καμπάνια της διεθνούς φήμης hair και make up artist, Ιωάννας Τζάνη, κάποια από τα κορίτσια του «GNTM» πόζαραν στον φακό και μας έδειξαν μια διαφορετική πλευρά του εαυτού τους. Ο λόγος για την Μέγκι Ντρίο, την φίλη της, Μικαέλα Φωτιάδη και την Ειρήνη Στεριανού. Οι τρεις γυναίκες μεταμορφώθηκαν και ήταν άκρως εντυπωσιακές.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε τα κορίτσια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και της φωτογράφησης.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

READ more