“Οι επάνω και οι κάτω” ! Η ολοκαίνουργια σειρά της ΝΕΤ κάνει πρεμιέρα…

Από σήμερα Τρίτη και κάθε Τρίτη στη θέση του «Επειγόντως τη μαμή», που δεν έφερε τα προσδοκώμενα για την ΕΡΤ νούμερα, θα προβάλλεται το ριμέικ του θρυλικού «Upstairs downstairs» για να «σκανδαλίσει» κι άλλο τους υπευθύνους της δημόσιας τηλεόρασης.

Η ερωτική σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σε δύο γυναίκες είναι μία από τις ιστορίες που απασχολούν τη σειρά, που μεταδίδεται με τον ελληνικό τίτλο «Οι επάνω και οι κάτω» και ρίχνει μια ματιά στα μυστικά και τα ήθη της αγγλικής κοινωνίας του Μεσοπολέμου (10.05 μ.μ.).

Η σειρά, που αποπνέει την ίδια αισθητική με τον «Πύργο του Ντάουντον», ξεκινά όταν μια πλούσια οικογένεια εγκαταλείπει την έπαυλή της στο Λονδίνο στις αρχές του 1930. Τελευταία αφήνει το σπίτι η πιστή οικονόμος Ρόουζ, η οποία 6 χρόνια αργότερα θα επιστρέψει στην έπαυλη ως οικονόμος των νέων ιδιοκτητών, μιας εύπορης οικογένειας από τις ΗΠΑ.

Η Ρόουζ προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και στα σύγχρονα ήθη ενός κόσμου που μεταβάλλεται, υπό το πρίσμα της ανόδου του ναζισμού αλλά και του πολέμου που έρχεται.

Read More

And More