Οι επίσημες φωτογραφίες από το γάμο τoυ Harry και της Meghan Markle

Οι επίσημες φωτογραφίες από το γάμο τoυ Harry και της Meghan Markle | tlife.gr

Ο γάμος του πρίγκιπα Harry και της meghan Markle ήταν το πρώτο θέμα σε διεθνές επίπεδο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ συζητήθηκαν όσα κανένα άλλο ζευγάρι και η τελετή που πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor ήταν ιδιαίτερα συγκινητική. Όσα προηγήθηκαν έμειναν για εκείνες τις ώρες στο παρασκήνιο και οι δύο νεόνυμφοι έζησαν τη μέρα έτσι όπως την είχαν ονειρευτεί: παραμυθένια!

Σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα και οι τρεις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από το γάμο που αναμφίβολα είναι “ο γάμος της χρονιάς”! Οι λήψεις έγιναν από τον Alexi Lubomirski στο The Green Drawing Room, στο κάστρο του Windsor, λίγο μετά τη βόλτα των νεόνυμφων με την άμαξα.

Σε μία από τις φωτογραφίες αυτές ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ποζάρουν με τα παρανυφάκια, στη δεύτερη μαζί με την οικογένεια και στην τελευταία είναι οι δυο τους.

“Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα ήθελα να ευχαριστήσουν όλους όσους πήραν μέρος στους εορτασμούς του γάμου το Σάββατο. Νιώθουν τυχεροί που μπόρεσαν να μοιραστούν τη μέρα αυτή με όσους συγκεντρώθηκαν στο Windsor και όσους παρακολούθησαν την τελετή μέσα από την τηλεόραση”, σημειώνει το παλάτι.

READ more