Οι επώνυμοι διασκέδασαν στον Γιώργο Τσαλίκη! Δες φωτογραφίες

Οι μοναδικές βραδιές συνεχίζονται στον ανανεωμένο χώρο του 4711 και δίνουν το “παρών” υπέροχες παρουσίες κάθε Σάββατο και Κυριακή!

Ο Γιώργος Τσαλίκης για τρίτη συνεχόμενη σεζόν είναι το κεντρικό πρόσωπο, υπηρετώντας το “live clubbing” με τον δικό του μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο. Μαζί του σε guest εμφάνιση ο Γιώργος Λεμπέσης ενώ τη μουσική παρέα του 4711 συμπληρώνουν οι Γιώργος Ξυλούρης, Έλενα Δομάζου, Μάκης Δράκος, Έλενα Κορωναίου και Άρης Πετράκης.

Εκτός, λοιπόν, από φίλους τραγουδιστές που τον τιμούν με την παρουσίας τους σε κάθε live εμφάνιση και που υποδέχεται ο Γιώργος Τσαλίκης επί σκηνής για να τραγουδήσουν αγαπημένα τραγούδια, στο 4711 θα δούμε επίσης διάφορα γνωστά πρόσωπα της κοσμικής Αθήνας.

Η Μαρίνα Πατούλη, ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη Σοφία Μαριόλα, η Πέγκυ Ρίζου, η Ειρήνη Νταιφά, η Έμυ Λιβανίου, η Μαρία Καλαμάκη, η Ιωάννα Σουλιώτη, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου ήταν μερικοί από αυτούς που βρέθηκαν εκεί και διασκέδασαν το βράδυ της Κυριακής.

Δες τις φωτογραφίες:

Το 4711 για έναν ακόμα χειμώνα πρωταγωνιστεί στη νυχτερινή ζωή της πόλης, προσφέροντας στο κοινό την απόλυτη και διαφορετική διασκέδαση με ένα μοναδικό πάρτι.

Read More

And More