Και ο Balmain λανσάρει βερνίκια!

Μετά την είδηση ότι ο οίκος Armani κυκλοφόρησε στην αγορά βερνίκια έρχεται και ένας ακόμη οίκος για να επιβεβαιώσει αυτό που λέμε ξανά και ξανά (κι ελπίζω να μην γινόμαστε κουραστικοί, αλλά να, επανάληψη μήτηρ μαθήσεως!) ότι η αγορά βερνικιών είναι η πιο ταχεία αναπτυσσόμενη αγορά ΤΩΡΑ!

Πρόκειται για τον οίκο Balmain ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει την συλλεκτική συλλογή με τίτλο Nail Couture Collection. Η συλλογή περιλαμβάνει βερνίκια σε κλασικές αποχρώσεις του nude, του μαύρου και του κόκκινου (το τελευταίο είναι το χειμερινό must!) και ένα ματ top coat.

Γιατί ματ; Γιατί ο οίκος θέλει να είναι πάντα μπροστά και δεδομένου ότι στα fashion week s για την σεζόν Spring/ Summer 2014 είδαμε πολλά ματ νύχια (Alexander Wang, Victoria Beckham και Antonio Berardi) αυτό το λανσάρισμα είναι ότι καλύτερο!

Τα βερνίκια μπορείς να τα βρεις σε gift boxes, περίπου στα 40 δολάρια, και να τα παραγγείλεις online στο thisisbeautymart.com.

Αν, όμως, δεν έχεις διάθεση για online παραγγελίες αλλά θες εκείνο το ματ top coat μπορείς να το βρεις στο stand της Chanel αλλά και στην Essie (ζήτησε το Matte about you).

Read More

And More