Οι επτά “χρυσοί” κανόνες για να βρεις κι εσύ τον πρίγκιπά σου!

Στους “Επτά Χρυσούς Κανόνες” τους οποίους οφείλουν να ακολουθήσουν όσες κοπέλες επιθυμούν να έχουν την τύχη της Kate Middleton και να παντρευτούν έναν πρίγκιπα κατέληξε η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Badoo (www.badoo.com).

Ανατρέχοντας σε 107 βασιλικές ρομαντικές ιστορίες από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, τις οποίες μελέτησε, η ομάδα του Badoo ανέφερε ότι περισσότερες πιθανότητες να βρουν τον δικό τους William έχουν οι κοπέλες που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης ή στη βιομηχανία του θεάματος, φοιτούν σε κάποιο πανεπιστήμιο και είναι αθλητικοί τύποι.
Οπότε αν συγκεντρώνετε κάποιο ή και όλα τα παραπάνω στοιχεία φορέστε τα καλά σας και στρέψτε το βλέμμα σας προς την Ευρώπη, κυρίως στο Μονακό ή στην Σκανδιναβία.
“Μέχρι τώρα, η μοναδική στρατηγική για να γνωρίσεις έναν πρίγκιπα ήταν να φιλήσεις πολλούς βατράχους” δήλωσε ο Λόιντ Πράις, διευθυντής μάρκετινγκ του Badoo.
Αφού λοιπόν η Kate γνώρισε τον William,ενώ φοιτούσε στο Σεντ Άντριους, η ιστοσελίδα τόνισε ότι το πανεπιστήμιο είναι η “νέα αγορά βασιλικού γάμου”.
“Βάλτε ως στόχο ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο, καθώς οι πρίγκιπες είναι πιο πιθανό να βρίσκονται σε ένα τέτοιο. Το καλύτερο από όλα είναι το Κέιμπριτζ, το μοναδικό στην έρευνα του Badoo που παρήγαγε δύο βασιλικά ειδύλλια” πρόσθεσε.
Επιπλέον, τα πολιτικά κόμματα και τα αθλήματα αποτελούν εστίες για την εύρεση πρίγκιπα- συντρόφου.

Read More

And More