Οι φρεσκοχωρισμένοι άνδρες της ελληνικής showbiz ποζάρουν με μαγιό στις διακοπές τους ως singles

Αρκετά ήταν τα ζευγάρια της showbiz που έδωσαν τέλος στη σχέση τους εν όψει του φετινού καλοκαιριού, ξεκινώντας τις πρώτες διακοπές χωρίς το ταίρι τους.

Παίκτες ριάλιτι, ηθοποιοί και επιχειρηματίες, βγήκαν πρόσφατα από μια σχέση, ενώ εντυπωσιάζουν με τα γυμνασμένα τους κορμιά ποζάροντας στο instagram ως… ελεύθεροι κι ωραίοι!

Κωνσταντίνος Βασάλος

Ελεύθερος και ωραίος ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος μετά την επιστροφή του από το Survivor All Star ανακοίνωσε επισήμως τον χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Μετά από μία μεγάλη περίοδο έντονης φημολογίας, το πρώην ζευγάρι ξεκαθάρισε πως δεν είναι πλέον μαζί, διατηρώντας ωστόσο επικοινωνία.

«Οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές. Μιλάμε και τα πράγματα είναι μια χαρά. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Με τον Κωνσταντίνο που έχουμε ζήσει πολλά πράγματα θέλουμε να κρατήσουμε ο ένας τον άλλο στη ζωή του και να υπάρχει μια ωραία σχέση. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο», δήλωσε πρόσφατα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεκίνησε τις διακοπές του από την Πάρο.

Στάθης Σχίζας

Οριστικό τέλος στη σχέση τους αποφάσισαν να δώσουν  η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας. Ο νικητής του Survivor 4 φέτος επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star, από το οποίο και αποχώρησε οικειοθελώς αιφνιδιάζοντας τους συμπαίκτες του. 

Τότε ήταν που φούντωσαν οι φήμες για τον χωρισμό  του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου οι οποίες λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκαν από τις δύο πλευρές.

«Δεν υπάρχει λόγος να το ανοίξουμε το θέμα. Να είναι καλά εκεί που είναι. Να είμαι κι εγώ καλά εδώ που είμαι και όλα καλά. Στη σχέση μου με την Αλεξάνδρα η δημοσιότητα δεν με ενοχλούσε και το είχατε καταλάβει. Πλέον με ενοχλεί πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας σε πρόσφατες δηλώσεις του στην κάμερα του Star. 

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι ξεκίνησε τις διακοπές του, αφού πρόσφατα βρέθηκε στη Σάμο, όπου και πόζαρες ημίγυμνος πάνω από την πισίνα.

Γιάννης Ποιμενίδης

Σαν «βόμβα» έσκασε ο χωρισμός της Ευγενίας Σαμαρά από τον Γιάννη Ποιμενίδη. Οι δύο ηθοποιοί υπήρξαν ζευγάρι για εννέα χρόνια,  με μια «αθόρυβη» σχέση την οποία και κράτησαν μακριά από τα media.

Τόσο η Ευγενία Σαμαρά, όσο και ο Γιάννης Ποιμενίδης δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά για τον χωρισμό τους, ενώ πλέον ποζάρουν στα social media με τις παρέες τους.

Η όμορφη ηθοποιός αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, ενώ ο πρώην σύντροφός της ανέβασε φωτογραφία από την παραλία, χωρίς να αποκαλύπτει τον προορισμό του. 

Δημήτρης Φιντιρίκος

Στους πιο φρεσκοχωρισμένους ο Δημήτρης Φιντιρίκος ο οποίος χώρισε από την Κατερίνα Δαλάκα λίγο μετά την επιστροφή τους από το κοινό τους ταξίδι στο Παρίσι.

Όπως πρώτο σας αποκάλυψε το TLIFE, η γνωστή αθλήτρια μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι του επιχειρηματία στη Βούλα, ξεκινώντας οικογενειακές διακοπές στην Πάρο με τα αδέλφια της.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Φιντιρίκος δεν έχει κάνει κάποια πρόσφατη ανάρτηση, ωστόσο οι φωτογραφίες με μαγιό στο instagram αποκαλύπτουν το καλλίγραμμο κορμί του.

 

Δες το βίντεο στο instagram του Tlife:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tlife.gr (@tlifegr)

 

Φωτογραφίες: Instagram.

Read More

And More