Οι “Γεύσεις του Τόπου μας” και φέτος στη Λάρισα, με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ

Ένα πάρκινγκ μετατρέπεται για άλλη μια φορά σε τόπο συνάντησης, γεμάτο γευστικές εκπλήξεις και δύο υπερ-ταλαντούχους σεφ να μοιράζονται τις γνώσεις τους μαζί σου. Οι «Γεύσεις του τόπου μας», μετά την περσινή συμμετοχή και επιτυχία, επιστρέφουν και πάλι στην πόλη της Λάρισας, με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ, εταιρείας του Ομίλου FOURLIS.

Το πάρκινγκ του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλία θα φιλοξενήσει για ακόμα μια φορά την εκδήλωση η οποία, αυτή τη φορά, θα διαρκέσει 2 ημέρες: την Παρασκευή 24 Απριλίου, με οικοδεσπότη τον Χριστόφορο Πέσκια και το Σάββατο 25 Απριλίου, με οικοδεσπότη τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Από τις 10:30 έως και τις 18:30 τοπικοί παραγωγοί θα εκθέσουν ξεχωριστά ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, όπως όσπρια, βότανα, ζυμαρικά, μανιτάρια, τσίπουρο και γλυκά, και οι διάσημοι σεφ θα ετοιμάσουν με αυτά, μοναδικές τοπικές γεύσεις. Έτσι, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους τοπικούς παραγωγούς, αλλά και να γευτούν εξαιρετικά εδέσματα από τον Χ. Πέσκια και τον Δ. Σκαρμούτσο. Επίσης, όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και κληρωθεί, θα μαγειρέψουν υπό την καθοδήγηση των έμπειρων σεφ, στα ειδικά διαμορφωμένα “Εργαστήρια Γεύσεων”.

Το ΤLIFE θα βρίσκεται αυτό το Σάββατο στη Λάρισα για να παρακολουθήσει από κοντά το event και να σου μεταφέρει όλη τη γευστική ατμόσφαιρα και τις δημιουργίες των σεφ, γι’ αυτό stay tuned!

Και φέτος η ΙΚΕΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας, του Ομίλου FOURLIS, πραγματοποιεί παράλληλη δράση και διαθέτει το ισόποσο του 5% των εσόδων του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλία, από το Σάββατο 25 Απριλίου, για την υποστήριξη δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, από την αντίστοιχη παράλληλη δράση των εκδηλώσεων “Γεύσεις του Τόπου μας” στη Λάρισα, τα Ιωάννινα και τη Θεσσαλονίκη που πραγματοποιήθηκαν το 2014, η ΙΚΕΑ διέθεσε είδη αξίας 26.000€ σε δημοτικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς των παραπάνω περιοχών.

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πως συμβάλλει έμπρακτα στην ανάδειξη της τοπικής παραγωγής. Είστε όλοι προσκεκλημένοι, λοιπόν, για να γνωρίσουμε τοπικούς παραγωγούς και να απολαύσουμε μοναδικά πιάτα από το Δημήτρη Σκαρμούτσο και το Χριστόφορο Πέσκια!

Read More

And More