Οι γονείς της αδικοχαμένης Φαίης κάνουν έξωση στην άλλη κόρη τους

Οι γονείς της αδικοχαμένης Φαίης κάνουν έξωση στην άλλη κόρη τους | tlife.gr

Ο θάνατος της 23χρονης είχε συγκλονίσει τη χώρα. Το σοκ συνεχίστηκε όταν αποκαλύφθηκε ότι η κοπέλα είχε σχέση με τον ίδιο άνθρωπο που είχε και η αδερφή της. Μάλιστα, εκτός από τον σύντροφο της 23χρονης Βαγγέλη Στεφανάκη, στο εδώλιο για την υπόθεση θα καθήσει και η αδερφή της Φαίης, η Μαρία Ελένη, για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, έρχεται και μια απόφαση δύσκολη για τους γονείς των δύο κοριτσιών…
Να κάνουν έξωση στην κόρη τους, την Μαρία Ελένη. Την αδερφή της αδικοχαμένης Φαίης, την οποία θεωρούν συνυπεύθυνη για την τραγική κατάληξη της Φαίης. Εκτός από αυτό όμως, όπως διαβάζουμε στο ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, τους έχει εξοργήσει η συμπεριφορά που έχει το τελευταίο διάστημα.

«Θέλουμε να φύγει από το σπίτι μας, γιατί όσο μένει, μόνο δεινά προσθέτει στην οικογένεια, με την προκλητική, ωμή και πέραν των ηθικών και κοινωνικών κανόνων συμπεριφορά της, που φορτίζει ακόμα περισσότερο μία ήδη έκρυθμη κατάσταση, με συνεχείς εντάσεις και απρόβλεπτη συνέχεια. είναι αυτό αλλά και μια σειρά γεγονότα που προηγήθηκα, ο ρόλος της στην οικογενειακή μας τραγωδία αλλά και η εξοργιστική στάση της στη διάρκεια του πένθους μας, για την αδικοχαμένη κόρη μας και αδερφή της, που μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση», δηλώσει στο ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ο πατέρα της οικογένειας, Αντώνης Μπάχλας.

Ένα από τα γεγονότα που έχουν εξοργίσει την οικογένεια, είναι ότι στο πρώτο μνημόσυνο για την Φαίη, η μεγάλη αδερφή της προτίμησε να λείπει, πηγαίνοντας με το σκύλο της στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, για να συμμετάσχουν σε καλλιστεία!

Στη Νέα Μάκρη, η οικογένεια έχει δύο σπίτι στο ίδιο οικόπεδο. Στο ένα έμεναν οι γονείς μαζί με την Φαίη και στο άλλο, έμενε η άλλη κόρη της οικογένειας από το 2011 μαζί με τον τότε σύζυγό της, με την προϋπόθεση ότι πλήρωναν τους λογαριασμούς. Μετά το χωρισμό τους, εκείνη εμφάνισε ένα άλλο, άγνωστο άτομο με το οποίο έμεναν μαζί στο σπίτι παρά τις αντιρρήσεις του πατέρα, ενώ όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, ο πατέρας ήταν εκείνος που πλήρωνε τα έξοδα του σπιτιού.

Μετά από όλα τα παραπάνω, οδηγήθηκε στην απόφαση για την έξωση, με την κόρη του Μαρία Ελένη, να ετοιμάζεται πλέον, να μετακομίσει στην επαρχία…

READ more