Οι ιδιοτροπίες της Rihanna ερχόμενη στην Ελλάδα!

Το φαινόμενο Rihanna έρχεται σε λίγες μέρες στη χώρα μας για μια και μοναδική συναυλία στο γήπεδο Καραϊσκάκη, και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω της. Η γυναίκα σύμβολο της ποπ μουσική έχει “κάψει” καρδιές και σήμερα είναι πάμπλουτη, με κασέ που υπολογίζεται κοντά στα 100.000 δολάρια.

Η Rihanna μπορεί να εντυπωσιάσει με τα show και τις εμφανίσεις της ακόμη και τα πιο απαιτητικό κοινό, ωστόσο, σαν όλες τις ντίβες έχει και αυτή τις “παραξενιές” της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η ποπ ντίβα δεν θέλει να συναντιέται με κανένα άγνωστο πριν από τις εμφανίσεις της… Το ίδιο αναμένεται να κάνει και στη χώρα μας. Μάλιστα, υπάρχει πιθανότητα να μην συναντηθεί ούτε με τον Έλληνα συνθέτη του κομματιού της που έχει τεράστια επιτυχία μέσα από το τελευταίο της άλμπουμ.

Ακόμη, η Rihanna έχει ζητήσει για τη διαμονή της ένα μεγάλο δωμάτιο, με αρκετό χώρο για την τεράστια γκαρνταρόμπα που θα φέρει μαζί της. Το τζακούζι είναι μια από τις αγαπημένες της συνήθειες, ενώ για το φωτισμό των χώρων που μένει θέλει να έχει γίνει ειδική μελέτη.

Παράλληλα, η διάσημη τραγουδίστρια πίνει μόνο εμφιαλωμένο νερό, έχει στο επιτελείο της προσωπική μασέζ και δεν αποχωρίζεται ποτέ τους σωματοφύλακες της.

Τι να κάνουμε έτσι είναι οι stars!

Read More

And More