Οι καλλιτέχνες και τα στελέχη της Cobalt, έκοψαν τη βασιλόπιτα! Φωτογραφίες

Χθες Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου έγινε σε ζεστό οικογενειακό κλίμα η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της COBALT MUSIC για το 2016, αυτή τη φορά στην Προεδρική Σουίτα στο 12ο όροφο του ξενοδοχείου Hilton Athens, με ανοιχτή θέα όλης της Αθήνας μέχρι και τη θάλασσα.

Η διευθύντρια της COBALT MUSIC Άννα-Μαρία Αντίππα υποδέχτηκε καλλιτέχνες και εργαζόμενους της δισκογραφικής εταιρίας σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα, συζητώντας μαζί τους για τις μεγάλες επιτυχίες της χρονιάς που πέρασε και ταυτόχρονα κάνοντας σχέδια και όνειρα για το 2016 που ξεκίνησε για όλους με τον καλύτερο τρόπο!
Εκεί ήταν, ανάμεσα σε άλλους, οι Μιχάλης Χατζηγιάννης, Γιώργος Σαμπάνης, Έλλη Κοκκίνου, Ηλίας Βρεττός, Στέλλα Καλλή, Μύρωνας Στρατής, VEGAS, Μαλού, dj Alexandros Christopoulos, Goin’ Through, Claydee και η Ελευθερία Ελευθερίου, στο κομμάτι της οποίας βρέθηκε το τυχερό χρυσό φλουρί μέσα σε χειροκροτήματα και επευφημίες από τους συναδέλφους της.

Στην πίτα των εργαζομένων στην Cobalt Music, το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του οικονομικού διευθυντή Πάνου Μεθενίτη, γεγονός που θεωρήθηκε από όλους πολύ καλό σημάδι και για το μέλλον!

Read More

And More