Οι καλοκαιρινοί προορισμοί των Υπουργών!

Την έξοδο προς τις παραλίες ψάχνουν οι υπουργοί της κυβέρνησης, οι οποίοι έχουν προγραμματίσει τις διακοπές τους είτε για λίγες είτε για περισσότερες ημέρες.

Η Υπουργός Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη θα βρεθεί για δύο ολόκληρες εβδομάδες στην Κεφαλλονιά, μαζί με το σύζυγό της Γεράσιμο Αρσένη και φαίνεται να είναι η πιο ευνοημένη από τους συναδέλφους της καθώς θα απουσιάσει για το μεγαλύτερο διάστημα.

Κάτι λιγότερο θα λείψει η κα Μπατζελή που θα παραθερίσει στα Καμμένα Βούρλα και τον Άγιο Κωνσταντίνο, ενώ όταν επιστρέψει θα ξεκινήσουν οι κοινές διακοπές για τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κύριο Καρχιμάκη και τον κύριο Παπουτσή στην πανέμορφη Ρόδο.

Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ετοιμάζει ταξίδι αστραπή στην Κεφαλλονιά ενώ ο Αντρέας Λοβέρδος θα επισκέπτεται την Κυλλήνη κάθε Σαββατοκύριακο, όπου θα παραθερίζει η οικογένεια του.

H Υπουργός Περιβάλλοντος Τινα Μπιρμπίλη ευελπιστεί να καταφέρει να αποδράσει για δυο τρεις μέρες στην Ιθάκη, τον Αύγουστο, ωστόσο κατί τέτοιο δεν είναι ακόμη βέβαιο.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, στον απόηχο του τρομοκρατικού χτυπήματος στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, θα παραμείνει στην Αθήνα. Ο υπουργός θα βρίσκεται επί ποδός και λόγω του ενδεχομένου εκδήλωσης πυρκαγιών, όπως δυστυχώς παραδοσιακά συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Στην πρωτεύουσα θα παραμείνει ολόκληρο το καλοκαίρι και ο Σπύρος Βούγιας.

Read More

And More