Οι …καταγγελίες του Χρήστου για το «Greek Idol» !

Οι …καταγγελίες του Χρήστου για το «Greek Idol» ! | tlife.gr

Εξαλλος είναι ο Χρήστος Τσακίρης με την παραγωγή και την κριτική επιτροπή του «Greek Idol» ! Εξαλλος και τώρα που τα βρόντηξε κι έφυγε; Είναι αποφασισμένος να τα πει όλα …Είναι αποφασισμένος να δημοσιοποιήσει όλα του τα παράπονα ! Ετσι, απο το πρωί όπου βλέπει κάμερα και δημοσιογράφο, αρχίζει και τις αποκαλύψεις …

Ποιες είναι ,όμως, οι …καταγγελίες του Χρήστου ; Γιατί αναγκάστηκε να φύγει απο το παιχνίδι; Να τι είπε στην κάμερα του «Κους-Κους» :

«Βαρέθηκα κάθε εβδομάδα να ακούω βλακείες και να μην μπορώ να πω την άποψή μου. Φοβήθηκα πως απο εδώ και στο εξής ότι θα έχανα την υπομονή μου. Την Δευτέρα όταν άκουσε η κριτική επιτροπή ότι παραμένω στο παιχνίδι, έκανε λες και την βρήκε μεγάλο κακό !

Τους είδα που έκαναν άσχημους μορφασμούς , τους είδα το πόσο δυσαρεστήθηκαν …Πως είναι δυνατόν ,λοιπόν, να μείνω στο παιχνίδι όταν βλέπω ότι δεν με θέλουν; Κατάφεραν να μου ρίξουν την ψυχολογία απο το ταβάνι στο …τσιμέντο !
Μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο, γιατί ήθελαν να μην τα πάω καλά. Ηθελαν να φύγω απο το παιχνίδι !

Με όλα αυτά ,λοιπόν, αγανάκτησα και αποφάσισα να φύγω για να νιώσω καλά, έχω ακόμα να κάνω πολλά που λέει και ο Μαζωνάκης . Θέλω ο κόσμος να με συγχωρήσει που φεύγω, αλλά θέλω να με καταλάβουν. Αν έμενα στο «Greek Idol» και άκουγα κι αυτή την Δευτέρα τίποτα περίεργα σχόλια, φοβάμαι πως δεν θα μπορούσα να συγκρατηθώ και ίσως έλεγα στον άερα πράγματα που δεν έπρεπε !»

Τάδε έφη Χρήστος Τσακίρης ! Τα συμπεράσματα δικά σας …

READ more