Οι “Κηπουροί” πάνε ΑΝΤ1;

Κρίση καταραμένη κρίση που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα Τάρταρα! Στα Τάρταρα ,λοιπόν, απ ΄ότι δείχνουν τα τηλεοπτικά φαινόμενα έχουν πέσει οι “Κηπουροί” του Mega. Και αυτό γιατί; Γιατί λόγω περιορισμένου προυπολογισμού, οι υπεύθυνοι του Μεγάλου Καναλιού, αποφάσισαν να μην συμπεριλάβουν και φέτος τους “Κηπουρούς” στο πρόγραμμά τους.

Ετσι, οι “Κηπουροί” έμειναν αίφνης εκτός τηλεοπτικού ορίζοντα. Παρόλα αυτά, δεν άργησε να χτυπήσει το τηλέφωνό τους. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 μαθαίνοντας πως οι “Κηπουροί” δεν συμπεριλαμβάνονται στο κανινούργιο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού, θέλησαν να έρθουν σε επαφή μαζί τους και έκαναν κάποιο ραντεβού.

“Ναι είναι αλήθεια ότι κάναμε ένα ραντεβού με τους “Κηπουρούς”. Ηταν ένα ραντεβού περισσότερο αναγνωριστικό… Μας αρέσουν, θα θέλαμε να τους έχουμε στο πρόγραμμά μας γι ΄αυτό και κάναμε μία πρώτη επαφή μαζί τους. Ομως, κι από την άλλη αυτό δεν σημαίνει και απαραίτητα κάτι αν δεν προχωρήσουν οι συζητήσεις και οι επαφές. Κάθε καλοκαίρι μιλάμε με πολύ κόσμο, δεν πάει να πει πως με όποιον μιλάμε θα είναι και σίγουρα στο νέο πρόγραμμα που παρουσιάζουμε από Οκτώβρη”, λέει στο “TLIFE” υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΝΤ1.

Read More