Οι κόρες της Μοσχολιού εναντίον της Πέγκυς Ζήνα: Είναι ιεροσυλία

Ένας μυστικός πόλεμος μαίνεται εδώ και μερικές εβδομάδες, με αφορμή τη διασκευή του τραγουδιού της Βίκυς Μοσχολιού, “Άνθρωποι μονάχοι”, που κυκλοφόρησε πρόσφατα η Πέγκυ Ζήνα. “Μας ζήτησαν άδεια για να βάλουν στην αρχή της διασκευής αυτής του “Άνθρωποι μονάχοι” τη φωνή της μητέρας μας κι εμείς αρνηθήκαμε. Θεωρώ ότι είναι ιεροσυλία για τέτοια κομμάτια να τα πειράζουμε και να τα αλλοιώνουμε. Και θα το πράξουμε φυσικά σε κάθε τέτοιου είδους ενέργειες, προκειμένου να διαφυλάξουμε τη μνήμη της μητέρας μας”, αναφέρει στην Espresso η μικρότερη κόρη της αείμνηστης τραγουδίστριας Ευαγγελία Δομάζου.

Το “Άνθρωποι μονάχοι”, που έχουν γράψει ο Γιάννης Σπανός και ο Γιάννης Καλαμίτσης, βρίσκεται ήδη στο YouTube νώ ακούστηκε και στα MAD VMA 2018 με τη φωνή της Πέγκυς Ζήνα αλλά και με στοιχεία ραπ και έναν νεαρό τενόρο που ερμηνεύει στίχους στα ιταλικά.

“Ένα τραγούδι – ύμνος απ’τη φωνή της μητέρας μου. Μια τραγουδίστρια αποφάσισε να το βγάλει στη δισκογραφία με διασκευή ραπ ακούσματος, έναν τενόρο κι εκείνη να λέι το ρεφρέν. Λυπάμαι”, έγραψε η κόρης της Βίκυς Μοσχολιού στη σελίδα της στο facebook.

Read More

And More