Οι “Κούκλες” κατάφεραν να κατακτήσουν την AGB ; Μας άρεσαν ;

Ακόμα μία πολυσυζητημένη σειρά του Mega έκανε χθες το βράδυ πρεμιέρα… Αυτή την φορά η αυλαία άνοιξε για τις “Κούκλες” ! Οι “Κούκλες” του Mega ήρθαν και η αλήθεια είναι πως κατάφεραν να κατακτήσουν το κοινό, αφού τα μηχανάκια της AGB πήραν φωτιά!

Η …γυναικοπαρέα του Mega κατάφερε να σημειώσει στο σύνολο μέχρι και 30,4% και στα νεανικά κοινά 36,7% , την ώρα που η “Ονεροπαγίδα” στον ΑΝΤ1 έκανε 19,6% στο σύνολο και 21,0% στα νεανικά κοινά.

Μάλιστα, υπήρξαν στιγμές κατά την διάρκεια της προβολής του πρώτου επεισοδίου, που οι “Κούκλες” χτύπησαν μέχρι κα 40άρια !

Οσο για το τι …γεύση μας άφησαν ; Απλά …θετική χωρίς να έχουμε εκστασιαστεί ,όμως, σε καμία περίπτωση…

Οντως ήταν μία πολύ προσεγμένη παραγωγή… Οντως ήταν μία σειρά καλοδουλεμένη απο την αρχήν μέχρι το τέλος… Οντως είχε και καλές ερμηνείες και καλή σκηνοθεσία, όμως, μέχρι εκεί !

Και μέχρι εκεί, γιατί προσωπικά βρήκα το θέμα της χιλιοειπωμένο …Το βρήκα το θέμα της τετριμμένο… Κι αν έχουμε δει πια τα τελευταία χρόνια σειρές που αφορούν στις γυναικείες σχέσεις ,τις υπαρξιακές ανασφάλειες, τα αδιέξοδα !

Με άλλα λόγια, ήταν μία σειρά εντελώς …αναμενόμενη, μην σας πω και προβλεπόμενη !

Ομως, επειδή ζούμε την δικτατορία της φθηνιάρικης τηλεόρασης και των ριάλιτι της συμφοράς ,χαίρομαι απίστευτα που όσες σειρές έχουν βγει φέτος στον αέρα, σαρώνουν στις τηλεθέασεις . Χαίρομαι που η ελληνική μυθοπλασία αγκαλιάζεται με τόση λατρεία από τον κόσμο.

Οχι τίποτα άλλο, αλλά γιατί κάποιοι προσπαθούσαν να μας πείσουν κατά καιρούς ,πως ο κόσμος είναι αυτός που …αγαπάει και …στηρίζει τα τηλε-σκουπίδια που μας σερβίρουν ! Μα αν δεν έχεις τίποτα άλλο να δεις ; Μα αν δεν υπάρχει το περιθώριο της επιλογής ; Ε, τότε ναι μοιραία θα τσιμπήσουν και κάποια ποσοστά τηλεθέασης.

Read More

And More