Οι κυρίες της εγχώριας showbiz ντύνονται νύφες για καλό σκοπό! [pics]

Η μέρα του γάμου μας είναι μία από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής μας! Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που ήδη από μικρή ηλικία ονειρεύονται τη μέρα του παραμυθένιου γάμου τους, την ημέρα που θα ανοίξουν στη ζωή τους ένα από τα ομορφότερα κεφάλαια. Η αλήθεια είναι ότι η μέλλουσα νύφη πρέπει να ψάξει και κουραστεί αρκετά προκειμένου να βρει όλα όσα πραγματικά της αρέσουν και να πετύχει τον γάμο των παιδικών της ονείρων.

Εδώ και λίγα χρόνια, κάθε Γενάρη οργανώνεται στην χώρα μας μια εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό, στην οποία καλούνται οι κυρίες της ελληνικής showbiz να φορέσουν το πιο όμορφο χαμόγελό τους και να περπατήσουν στο catwalk ντυμένες νυφούλες. Κάποιες από αυτές έχουν ζήσει την εμπειρία του γάμου, κάποιες άλλες όχι, όμως και στις δύο περιπτώσεις το απολαμβάνουν. Οι πρόβες νυφικού έχουν ήδη ξεκινήσει και όλες ψάχνουν να βρουν εκείνο το φόρεμα που θα τις κάνει να νιώθουν άνετα και γεμάτες αυτοπεποίθηση.

Μεταξύ των γυναικών που θα περπατήσουν είναι η Μαριέττα Χρουσαλά, η Χριστίνα Μπόμπα, η Δανάη Παππά, η Τζένη Μελιτά, η Χριστίνα Κολέτσα, η Άννα Πρέλεβιτς, η Νικολέττα Ράλλη, η Josephine, η Κόνι Μεταξά και πολλές άλλες.

Δες φωτογραφίες από τις πρόβες τους:

Μαριέττα Χρουσαλά

Ειρήνη Κολιδά

Άννα Πρέλεβιτς

Τζένη Μελιτά

Νικολέττα Ράλλη

Κόνι Μεταξά

Χριστίνα Μπόμπα

Josephine

Δανάη Παππά

Χριστίνα Κολέτσα

Γεωργία Αβασκαντήρα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164