Οι Μάγισσες της Σμύρνης “ζωντανεύουν” στο Παλλάς! [pics]

Οι “Μάγισσες της Σμύρνης” επιστρέφουν στην Αθήνα και πρόκειται να μαγέψουν τα πλήθη. Ο σκηνοθέτης Σταμάτης Φασουλής θα μας ταξιδέψει 130 χρόνια πίσω στα παράλια της Σμύρνης με μια έντονη ιστορία γεμάτη έρωτες, πάθος και ξόρκια. Η ιστορία που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη αρχικά από τους αναγνώστες και έπειτα από τους τηλεθεατές του Mega, έρχεται για να ταράξει τα ήρεμα νερά μας.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται η Μαρία Καβογιάννη, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Μέμος Μπεγνής, ο Ηλίας Μελέτης και στο ρόλο της μάγισσας Αττάρτης, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Η παράσταση αναμένεται να ξεκινήσει την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου στο Θέατρο Παλλάς.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Σμύρνη, 1887. Η Κατίνα είναι μια φτωχή, έξυπνη κι αδίστακτη Σμυρνιά. Η ζωή της αλλάζει όταν γνωρίζει την Αττάρτη, μια Τούρκα μάγισσα, που την παίρνει υπό την προστασία της. Έτσι η Κατίνα βάζει στόχο να ανέβει ψηλά. Ερωτικά φίλτρα, μπουγιούμ, λιώματα και μαγικά ποτέ δεν κάνουν λάθος. Καταφέρνει να παντρευτεί τέσσερις άντρες, τον ένα καλύτερο από τον άλλον, τον ένα πλουσιότερο από τον άλλον. Όσο ανεβαίνει πιο ψηλά σε κοινωνική τάξη, η Κατίνα ανακατεύεται στις δουλειές τους και κουμαντάρει άξια τα εμπόρια, τις μπάνκες, τα καπνά, φτάνοντας μια μέρα να γίνει αρχόντισσα όλης της Σμύρνης. Εκατό χρόνια μετά, σ’ ένα σκονισμένο μπαουλάκι στο σπίτι της Αίγινας, βρέθηκαν οι γραφές, τα ξόρκια και τα μαγικά της.

Το πρωί της Τρίτης, δόθηκε η συνέντευξη τύπου και όλος ο θίασος ήταν εκεί για να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. O φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε τους ηθοποιούς.

Δες τις φωτογραφίες:

Σταμάτης Φασουλής, Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Σμαράγδα Καρύδη

Σμαράγδα Καρύδη, Μέμος Μπεγνής

Μάρα Μεϊμαρίδη

Νικολέττα Βλαβιανού

Ηλίας Μελέτης, Σμαράγδα Καρύδη, Μέμος Μπεγνής

Σάσα Σταμάτη, Γιάννης Κεντ, Δανάη Μπάρκα, Μαρία Καβογιάννη

Αθανασία Σμαραγδή, Ντένη Βαχλιώτη, Θοδωρής Οικονόμου

Η ομάδα της παράστασης

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

Read More

Read More