Οι μακαρονάδες των επωνύμων! Φτιάξε τις συνταγές της Isabella Rosellini και του Tom Cruise

Η μακαρονάδα είναι ένα φαγητό που δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. Κατά κανόνα εύκολο, γρήγορο και με τόσες διαφορετικές επιλογές που δεν πρόκειται να βαρεθείς ποτέ. Τι θα έλεγες για… star μακαρονάδες; Ανακαλύψαμε πως και οι επώνυμοι έχουν την ίδια άποψη για το σπαγγέτι και ψάξαμε να βρούμε ποιες συνταγές λατρεύουν να μαγειρεύουν.

Δυο Ιταλίδες με ιστορία και παράδοση στην ιταλική κουζίνα, όπως η Isabella Rosellini και η Sofia Loren δεν θα μπορούσαν να μην έχουν τη δική τους αγαπημένη συνταγή για ζυμαρικά.

Η πρώτη, κρατάει αυτή τη συνταγή με μπόλικα μυρωδικά και τυρί από τον Ιταλό πατέρα της. Ματσό και πολλά βαρύς όπως λέει, ένιωθε περήφανος και διαφορετικός όταν μπορούσε να ανακαλύψει μια καινούρια σος για μακαρόνια. Μην ζητήσεις όμως από Ιταλό άντρα να πλύνει τα πιάτα γράφει η διάσημη ηθοποιός.

Όσο για τη Sofia Loren, να σου πω απλά πως έχει δηλώσει πως το σώμα της – το θρυλικό αυτό σώμα του κινηματογράφου – το οφείλει στο σπαγγέτι και την πίτσα. Η Ιταλίδα έχει άλλωστε κυκλοφορήσει στο παρελθόν και βιβλίο με τις δικές τις, ιταλικού ταμπεραμέντου συνταγές. Η μακαρονάδα της είναι με ντομάτα – τι άλλο – και ιταλικό τυρί.

Για το τέλος αφήσαμε τον Tom Cruise και τη δική του εκδοχή για καρμπονάρα. Ο αστέρας του Hollywood εκτός από καλοφαγάς είναι και πολύ δεινός στη μαγειρική.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τις διάσημες μακαρονάδες…

Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο κλασικό, ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις μακαρονάδες και τα σπαγγέτι του TLIFE.

Read More

And More