Oι μυθικές νύχτες στη glam βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου που πουλήθηκε

Η εκπληκτική κατοικία στη Φιλοθέη του Πέτρου Κωστόπουλου, πέρασε πριν από λίγες εβδομάδες, στα χέρια του αντιπροέδρου της Jumbo Ευάγγελου Παπαευαγγέλου. Το Πρώτο Θέμα αναλύει βραδιές και λπετομέρερειες της εντυπωσιακής βίλας, όσο βρισκόταν στα χέρια του πρώην εκδότη.

Το λαμπερό πάρτι για την ονομαστική γιορτή του Πέτρου Κωστόπουλου

Η βραδιά της 29ης Ιουνίου στη Φιλοθέη ήταν μαγική. Τα πολυτελή αυτοκίνητα που κατέφθαναν στην πλατεία Δροσοπούλου, στάθμευαν για λίγα λεπτά έξω από την είσοδο της κατοικίας του ζεύγους Κωστόπουλου – Μπαλατσινού, τόσο για να βγουν από αυτά οι λαμπεροί προσκεκλημένοι του θεματικού πάρτι με άρωμα Bollywood που έγραψε ιστορία με όλα όσα έγιναν την ημέρα της ονομαστικής γιορτής του πάλαι ποτέ ισχυρού εκδότη.

Η Μαριάννα Λάτση, ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Δάκης Ιωάννου, επιχειρηματίες, κοσμικοί, μοντέλα ηθοποιοί, πάνω από 300 άτομα, έδωσαν τοπαρών στο μυθικό πάρτι. Τριγυρνώντας μ’ ένα ποτήρι στο χέρι, ο εορτάζων Πέτρος Κωστόπουλος, που ήταν πάντοτε εξαιρετικός οικοδεσπότης, πέρασε απ’ όλες τις παρέες που συναθροιζονταν στην εντυπωσιακή κατοικία του. Εκεί όπου γράφτηκαν πολλά κεφάλαια της προσωπικής και οικογενειακής του ζωής για περίπου μια 15αετία, μέχρι να μπει πωλητήριο από τράπεζα για τα δάνεια της ΙΜΑΚΟ.

Το βράδυ του φοβερού εκείνου πάρτι, για τη γιορτή του Πέτρου Κωστόπουλου, ήταν παρούσα η επιχειρηματική ελίτ της χώρας, τηλεοπτικοί σταρ, καθώς και ιχυρά ονόματα της κοσμικής ζωής και της εγχώριας showbiz. Οι εξαιρετικές γεύσεις από την ινδική κουζίνα και όχι μόνο, τα εκλεκτά κρασιά, η σαμπάνια και τα premium ποτά, τιμήθηκαν δεόντως από τους προσκεκλημένους του ζευγαριού. Ήταν το πάρτι της χρονιάς, αφού το κέφι δεν άργησε ν’ ανάψει συμπαρασύροντας ακόμη και την κα Αγγελοπούλου, η οποία χόρεψε με την ψυχή της.

Αρκετές ώρες μετά, γύρω στα ξημερώματα, δεκάδες τολμηροί βούτηξαν στην 68μετρη πισίνα με τα ρούχα τους, απολαμβάνοντας στο μέγιστο βαθμό την φιλοξενία του εκδότη και το fun της βραδιάς. Μέσα στον κακό χαμό, τις αγκαλιές τους χορούς στο νερό και την happy ατμόσφαιρα που κυριαρχούσε, κανείς δεν κατάλαβε ότι διάφορα αντικείμενα έφυγαν από λαιμούς, χέρια κι αυτιά, καταλήγοντας στον πάτο της πισίνας. Το προσωπικό μάζεψε φυσικά τα ανατικείμενα κι επεστράφησαν στους κατόχους τους.

Υποθήκη και τέλος εποχής

Δεν ήταν λίγοι οι φίλοι που τον συμβούλεψαν να μην υποθηκεύσει το σπίτι της Φιλοθέης για να πάρει δάνεια, όταν άρχισε να ζορίζεται οικονομικά, μρ τον Κωστόπουλο ν’ αποφασίζει να το κάνει. Έτσι έφτασε αναγκαστικά και η μέρα που θα έπρεπε να το εγκαταλείψει, λίγους μήνες μετά από τον χωρισμό με την γυναίκα της ζωής του. Αποχώρησε από τη βίλα στις αρχές Φεβρουαρίου του 2014, νοικιάζοντας λίγο πιο κάτω από αυτήν ένα διαμέρισμα σχετικά άνετο, όμως τίποτε δεν ήταν όπως παλιά. Η Μπαλατσινού έμεινε σε αυτό με τα παιδιά τους για κάποιο διάστημα, μέχρι που η τράπεζα έστειλε ειδοποιητήριο να ψάξει να βρει άλλο ακίνητο, προκειμένου το σπίτι να πουληθεί. Τον Δεκέμβριο του 2014, έγινε γνωστό ότι το σπίτι πωλείται και 4,5 χρόνια μετά αλλάζει πλέον χέρια.

Διάβασε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί

 

Read More

And More