Οι νικητές για τις διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Σουλεϊμάρκ ο Μεγαλοπρεπής” με τον Μ. Σεφερλή!

Οι νικητές για τις διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Σουλεϊμάρκ ο Μεγαλοπρεπής” με τον Μ. Σεφερλή! | tlife.gr

Ακούσατε! Ακούσατε! Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Έλληνες κι Οθωμανοί! Ο ένας, ο μοναδικός, ο ανεπανάληπτος, ο πολυχρονεμένος μας “Σουλεϊμάρκ ο Μεγαλοπρεπής” – κατά κόσμον Μάρκος Σεφερλής – ήρθε στην πόλη μας! To TLIFE σου δίνει την ευκαιρία να τον δεις κι εσύ από κοντά παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό μας!

Οι νικητές που κέρδισαν διπλές προσκλήσεις είναι:
ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΙΟΥΤΗ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΙΡΕΠΕΤΙΑΝ

Τα ονόματα των νικητών θα είναι στο ταμείο του θεάτρου. H παράσταση ξεκινάει στις 21:15 και έχει διάρκεια 180 λεπτά.
Ο ξακουστός στα πέρατα του κόσμου «Αυτοκράτορας του γέλιου», φέρνει μαζί του, εκτός από το πολυμελές χαρέμι του, τα βαφτιστήρια του Μητσοτάκη, του Γιωργάκη Παπανδρέου, αλλά και του Ηλία Κασσιδιάρη, τον Ταρζάν, τον υποψήφιο πρωθυπουργό Καραγκιόζη Καραγκιοζόπουλο, τον Ηρακλή με τους Δαίμονες, τον Αριστοφάνη, τους σκληρούς χασάπηδες και τους ατρόμητους πυγμάχους, μια λαϊκή αγορά με φρούτα και μπαχάρια της Ανατολής, και πέντε άντρες… έτοιμους να βγουν απ’ τα ρούχα τους!
Το μεγάλο καραβάνι του καλοκαιριού έχει εγκατασταθεί στην όαση του «Δελφιναρίου» από το Σάββατο 29 Ιουνίου, όπου και άνοιξε τα σεντούκια με τις 200 και βάλε… φορεσιές του, τα πολυάριθμα εντυπωσιακά σκηνικά του, προσφέροντας πλούσιο θέαμα, χορό, τραγούδια και προπαντός… άφθονο γέλιο!

module

READ more