Οι νικητές για τις διπλές προσκλήσεις για την ταινία “Δεύτερη Μάνα”!

Οι νικητές για τις διπλές προσκλήσεις για την ταινία “Δεύτερη Μάνα”! | tlife.gr

Το TLIFE σε στέλνει σινεμά και στην την πρεμιέρα της ταινίας “Δεύτερη Μητέρα” που απέσπασε “Βραβείο Ερμηνείας, Σινεμά του Κόσμου”, Sundance Film Festival 2015 και “Βραβείο Κοινού”, Πανόραμα, Berlin Film Festival 2015.

Οι 15 τυχεροί που κέρδισαν μια διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της Τρίτης 12 Απριλίου και ώρα 20:00 (ώρα προσέλευσης 19:30) στον κινηματογράφο Αθήναιον είναι:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΗ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΛΑΚΙΤΣΗΣ
ΜΑΡΑ ΒΙΔΑΛΗ
ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΓΙΑΝΝΙΚΕΟΓΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΜΑΡΙΝΑ ΨΗΜΙΤΗ
ΡΟΥΛΑ ΣΙΟΥΡΤΟΥ
ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
ΘΕΟΔΟΣΗ ΕΥΡΥΔΙΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΤΟΤΣΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΟΝΤΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ
ΛΑΓΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Οι νικητές θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους στο ταμείο του κινηματογράφου. Το μόνο που πρεέπει να έχουν μαζί είναι κάποιο αποδεικτικό της ταυτότητάς τους (πχ αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή ταυτοπροσωπία κλπ)

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η Δεύτερη Μάνα (The Second Mother) είναι μια αφοπλιστική ταινία χαρακτήρων που αγγίζει πανανθρώπινα θέματα. Η σκηνοθέτης και σεναριογράφος Anna Muylaert προσεγγίζει με χιούμορ και διεισδυτική ματιά το θέμα της μητρότητας, της ανατροφής των ξένων παιδιών και των κοινωνικών διαφορών. Στην ταινία πρωταγωνιστεί η διάσημη στη χώρα της Regina Case, η οποία ενσαρκώνει τον χαρακτήρα της δυναμικής Val με εξαιρετικό κωμικό συγχρονισμό και μεγάλο υποκριτικό βάθος. Η ταινία ήταν η επίσημη πρόταση της Βραζιλίας για το Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας το 2015.

Σύνοψη

Η Val (Regina Case) αφήνει την κόρη της Jessica στα χέρα της γιαγιάς και πηγαίνει στο Σάο Πάολο για να εργαστεί ως οικονόμος σε ένα μεγαλοαστικό σπίτι και να αναλάβει τη φροντίδα του μικρού γιου της οικογένειας, Fabinho. 13 χρόνια μετά, η Val έχει μεν κάνει κομπόδεμα, αλλά αισθάνεται τύψεις για την κόρη που άφησε πίσω της. Ξαφνικά, η κόρη της Jessica ανακοινώνει ότι πρόκειται να έρθει στο Σάο Πάολο για να δώσει εισαγωγικές εξετάσεις σε κάποια σχολή. Οι εργοδότες την υποδέχονται αρχικά εγκάρδια και της προτείνουν αμέσως να μείνει μαζί τους. Εξάλλου, η Val είναι «μέλος της οικογένειας», αφού ήταν εκείνη που ουσιαστικά μεγάλωσε τον γιο τους. Όμως η συμβίωση μάνας και κόρης, μετά από 13 χρόνια απουσίας, δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία/Σενάριο: Anna Muylaert
Παίζουν: Regina Case, Camila Mardila, Michel Joelsas, Karine Teles, Lourenco Mutarelli, Helena Albergaria
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Barbara Alvarez
Μοντάζ: Karen Harley, EDT

Διάρκεια: 110’

14 Απριλίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

READ more