Οι νικητές για τις διπλές προσκλήσεις για την ταινία “Η Πρώτη Αγάπη”!

“Τίποτα στη ζωή δεν συμβαίνει τυχαία”, λένε οι πρωταγωνιστές της ταινίας “Η Πρώτη Αγάπη” και το TLIFE σε στέλνει να δεις την πρώτη προβολή της ταινίας στην Ελλάδα.

Οι δέκα (10) τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την προβολή της ταινίας που θα γίνει την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου στον κινηματογράφο Αθήναιον στις 20.30 είναι:

ΑΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΟΥ

ΕΦΗ ΓΚΕΝΕΡΑΛΗ
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
ΑΚΡΙΒΟΥΛΑ ΜΠΑΡΜΠΑ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΚΟΥΤΑ
ΛΑΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΠΥΡΟΣ ΣΙΑΚΑΝΤΑΡΗΣ

Το μόνο που χρειάζεται είναι να πείτε το όνομά σας στην είσοδο του κινηματογράφου και να έχετε μαζί σας ένα αποδεικτικό της ταυτότητάς σας.

Βασισμένη στο συγκινητικό best seller του συγγραφέα Nicholas Sparks (The Notebook, A Walk to Remember, Dear John), η ταινία διηγείται τη συναρπαστική ερωτική ιστορία δύο αξέχαστων χαρακτήρων.

Ο Dawson and η Amanda ήταν πολύ ερωτευμένοι στο σχολείο, αλλά χώρισαν με δραματικό τρόπο. Θα περάσουν είκοσι χρόνια για να ξαναβρεθούν με αφορμή τον θάνατο ενός αγαπημένου τους φίλου, και για να συνειδητοποιήσουν ότι η αγάπη τους δεν έχει σβήσει. Όμως αυτά που τους απομάκρυναν πριν από τόσα χρόνια συνεχίζουν να ισχύουν. Αυτή τη φορά μάλιστα τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουν είναι ακόμα μεγαλύτερα και πιο σοβαρά…

Η “Πρώτη Αγάπη” έχει τη διαχρονική στόφα ενός κλασικού ρομαντικού παραμυθιού, όπου το πεπρωμένο, η πίστη και η αυτοθυσία οδηγούν σε ένα συγκλονιστικό φινάλε.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους αναλαμβάνουν οι ακαταμάχητοι James Marsden (X-Men) και Michelle Monaghan (True Detective TV Series), καθώς και οι Luke Bracey (Point Break, 2015) και Liana Liberato.

18 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

module

Read More

And More