Οι νικητές για τις διπλές προσκλήσεις και τα αναμνηστικά δώρα για την ταινία “Κοινός Παρονομαστής”!

Σινεμά σε στέλνει το TLIFE και σου δίνει δωρεάν διπλές προσκλήσεις και δώρα για τη νέα ταινία με τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Ρένο Χαραλαμπίδη και Αντώνη Αντωνίου.

Η avant premiere της ταινίας “Ο Κοινός Παρονομαστής” του πρωτοεμφανιζόμενου Σωτήρη Τσαφούλια θα γίνει σήμερα Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου στα Village at the Mall Athens, 20:30 ώρα προσέλευσης και 21:00 έναρξης.

Οι νικητές για τις διπλές προσκλήσεις είναι:
Σταυρούλα Κλωτσά
Μυρτώ Ζουμπουλάκη
Ιφιγένεια Βλάχου
Καλλιόπη Βιολατζή
Ηλιάννα Μούστου
Εύη Σάλτα
Σπυριδούλα Σίμου
Μαρίλια Μωραϊτοπούλου
Γιώργος Σακκιώτης
Θεώνη Κοκκινοπούλου

Οι νικητές των προσκλήσεων δεν έχουν παρά να πουν το όνομά τους στην είσοδο του κινηματογράφου και θα πρέπει να έχουν μαζί ένα πιστοποιητικό που να δηλώνει την ταυτότητά τους.

Ενώ τα 5 σετ δώρων κερδίζουν:

Βασιλική Γιαννούλη
Μαρία Μαστραντωνά – Γαβρά
Ηλίας Μεντζάλης
Τζένη Ζαχαριάδου
Ανθή Κιόσε
Τα πακέτα δώρου της ταινίας περιλαμβάνουν το CD με το original score του Αντώνη Μιτζέλου, και το τραγούδι τίτλων που ερμηνεύει η Μελίνα Ασλανίδου, μαζί με ένα υπογεγραμμένο σενάριο της ταινίας. Οι νικητές θα πρέπει να στείλουν στο tlifenow@gmail.com τα στοιχεία επικοινωνίας τους (αριθμό τηλεφώνου και email) για να ενημερωθούν για την παραλαβή του δώρου τους από τα γραφεία του TLIFE (Κηφισίας 16 και Χαλεπά)

“Ο Κοινός Παρονομαστής” είναι το ντεμπούτο του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Σωτήρη Τσαφούλια, με πρωταγωνιστές τους τέσσερις δημοφιλείς Έλληνες ηθοποιούς που υποδύονται απολαυστικά τέσσερις αρχετυπικούς χαρακτήρες που αποκαλύπτονται σταδιακά μέσα από τους συμπυκνωμένους διαλόγους της ταινίας, υφαίνοντας μια ανθρωποκεντρική ιστορία παρεξηγήσεων και απολογισμών.

Σύνοψη:
Τέσσερις άγνωστοι μεταξύ τους άνδρες συναντιούνται σε ένα καφενείο και μία ζωηρή συζήτηση για τα δύο φύλα ξεκινά. Για τον κύριο Πλάτωνα (Αντωνίου) η γυναίκα εκπροσωπεί κάτι ιερό, το οποίο ενσαρκώνεται στο πρόσωπο της κόρης του. Για τον Δημήτρη (Χαραλαμπίδης) η γυναίκα είναι το εισιτήριο για μια ήσυχη και όμορφη ζωή που του εξασφαλίζει η αρραβωνιαστικιά του. Για τον Αλέξανδρο (Δαδακαρίδης) το δεύτερο φύλο προσεγγίζεται κυρίως πλατωνικά, κι έτσι δηλώνει ερωτευμένος με μια κοπέλα που δεν έχει γνωρίσει ακόμα από κοντά. Για τον Νίκο (Κυριακίδης) όλες ανεξαιρέτως οι γυναίκες είναι δόλιες, όπως για παράδειγμα η κοπέλα με την οποία σχετίζεται και που ανακάλυψε ότι παντρεύεται. Είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους, που φαινομενικά δεν μοιράζονται τίποτα κοινό. Εκτός από τον παρονομαστή που τους έχει διαφύγει, παρ’ όλο που τους απασχολεί όσο τίποτα.
11 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood
Δες το trailer:

Read More

And More