Οι «Οικογενειακές Ιστορίες» απλώνουν κι άλλο τα… πλοκάμια τους στον Alpha και αποκτούν «αδελφάκι»!

Οι «Οικογενειακές Ιστορίες» απλώνουν κι άλλο τα… πλοκάμια τους στον Alpha και αποκτούν «αδελφάκι»! | tlife.gr

Δυστυχώς οι «Οικογενειακές Ιστορίες» απλώνουν κι άλλο τα… πλοκάμια τους στο πρόγραμμα του Alpha. Και σας λέω «δυστυχώς», γιατί η μαύρη αλήθεια είναι, πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα από πλευράς αισθητικής και ποιότητας είναι ότι χειρότερο έχουν δει τα τελευταία χρόνια τα ματάκια μας. Για την ακρίβεια, παρουσιάζει μία… τρισάθλια τηλεοπτική εικόνα. Μία εικόνα φθήνιας και μιζέριας !

Ομως, για έναν ανεξήγητο λόγο, το συγκεκριμένο πρόγραμμα τα σπάει στους πίνακες τηλεθέασης, κάνοντας τους υπευθύνους της Κάντζας να… τρίβουν τα χέρια τους. Ετσι, είπαν να… επωφεληθούν του σουξέ και προχωρούν στην δημιουργία μίας παραπλήσιας σειράς επεισοδίων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, οι του Alpha σχεδιάζουν να εντάξουν στο prime-time τους τις πιο… wild «Οικογενειακές Ιστορίες». Δηλαδή, οικογενειακές ιστορίες που έχουν να κάνουν περισσότερο με έρωτα, πάθη, εθισμό, βία… Θέματα τα οποία δεν μπορούν να παρουσιαστούν στην απογευματινή ζώνη του καναλιού.

Πιο συγκεκριμένα αυτό το νέο real-life πρόγραμμα που αυτή την εποχή «ψήνεται» στον Alpha πήρε αρχικά έγκριση για 12 επεισόδια την παραγωγή των οποίων έχει αναλάβει και πάλι η Plus Productions, ενώ αυτή την εποχή εξετάζεται και το γεγονός να υιοθετηθεί και νέος τίτλος.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, συζητιέται να δωθεί ένας τίτλος που να έχει να κάνει με την λέξη «όρια» π.χ. «εκτός ορίων» ή «οριακές καταστάσεις» και η πρεμιέρα τοποθετείται περί τα τέλη του Μάρτη.

READ more