Site icon TLIFE

Οι Onirama στηρίζουν τους σκοπούς του ΚΕΘΕΑ Στροφή

studio PANOULIS

Οι Onirama αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά το φιλανθρωπικό τους πρόσωπο αφού συμμετέχουν στη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού που γίνεται για την ενίσχυση των σκοπών του ΚΕΘΕΑ Στροφή. Το δυναμικό συγκρότημα θα τραγουδήσει με πολλούς ακόμα καλλιτέχνες την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015 στο South Coast.

Λίγες ημέρες πριν τη συναυλία “Ρυθμός 949 all star concert by Κρι Κρι”, οι Onirama επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του ΚΕΘΕΑ Στροφή και ξεναγήθηκαν στους χώρους του, ενώ έδωσαν αποκλειστική συνέντευξη στο Web Radio Strofi, το διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό που λειτουργούν τα παιδιά που παρακολουθούν το πρόγραμμα!

src=/files/Image/NEWS/2015/IOYNINOS/24-06/onirama.jpg
Οι Οnirama μαζί με την Ομάδα Ραδιοφώνου του ΚΕΘΕΑ Στροφή στο studio του Web Radio Strofi

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση, η οποία είναι αφιερωμένη στο ΚΕΘΕΑ Στροφή και στο σπουδαίο έργο που προσφέρει στην κοινωνία του σήμερα! Ευχόμαστε το μουσικό αυτό project να γίνει θεσμός μέσα από τη στήριξη του κόσμου και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε live το special act by Κρι Κρι που ετοιμάζουμε”, δήλωσε το δυναμικό συγκρότημα λίγο μετά το τέλος της ραδιοφωνικής τους συνέντευξης.


Onirama, Πόπη Αναστασοπούλου (Head of Marketing & Communications της Κρι Κρι), Δόμνικα Σκρέτα (Marketing Manager του Αntenna Music), Κυρατσώ Σκοδρογιάννη (επικεφαλής του ΚΕΘΕΑ Στροφή)

“Στο πλαίσιο της συναυλίας “Ρυθμός 949 all star concert by Κρι Κρι”, συμπληρωματικά, εγκαινιάζουμε μία στρατηγική συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ, υποστηρίζοντας τους σκοπούς του. Ως η μοναδική Ελληνική εταιρία παγωτού, θεωρούμε χρέος μας να είμαστε κοντά στους νέους ανθρώπους, να ακούμε τις ανάγκες τους και να συμβάλουμε στην επίλυση των προβλημάτων τους. Παρακολουθούμε το έργο του ΚΕΘΕΑ και είναι αξιοθαύμαστη η προσπάθεια και η δύναμη των παιδιών. Πρέπει από κοινού, να βοηθήσουμε τους νέους ανθρώπους να ενταχθούν και πάλι στην κοινωνία μας. Εμείς είμαστε εδώ για να τους στηρίζουμε με όποιο τρόπο μπορούμε”, σημείωσε η Πόπη Αναστασοπούλου μετά το τέλος της επίσκεψης της στους χώρους του προγράμματος

Όλοι οι καλλιτέχνες της συναυλίας αλλά και ο Ρυθμός 949 και η Κρι Κρι υποστηρίζουν ενεργά το ΚΕΘΕΑ Στροφή καθώς μέρος των εσόδων της συναυλία θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου του.

Εκτός από το special act των Onirama, θα απολαύσουμε από τις 18:00 τους Demy, Ginno,Goin’ Through, Kings, Μελιsses, Otherview, Playmen,Rec, Stan,Vegas, Γιωργος Παπαδόπουλος, Ελένη Φουρέιρα, Ηλίας Βρεττός, Κετερίνα Στικούδη, Μηδενιστής, Νικηφόρος, Στέλιος Λεγάκης και πολλούς ακόμα.

© 2024 tlife.gr