Οι Onirama τρελάθηκαν! Όλες οι λεπτομέρειες του νέου video clip

Όταν η τρέλα των Onirama συνάντησε αυτή των Ράδιο Αρβύλα το αποτέλεσμα ήταν αυτό το εκπληκτικό video clip που είδαμε το βράδυ της Τρίτης, για πρώτη φορά, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Χρειάστηκαν μόνο λίγες ώρες για να κάνει χιλιάδες views στο YouTube! Δεν έχεις δει πιο αστείο και έξυπνο clip…

Η ιδέα γεννήθηκε από τους Onirama on air στην εκπομπή που βρέθηκαν καλεσμένοι, στις 30 Οκτωβρίου 2012. Η πρόταση του frontman του συγκροτήματος Θοδωρή Μαραντίνη στον Αντώνη Κανάκη να πρωταγωνιστήσουν στο clip του τραγουδιού “Ευτυχώς Τρελάθηκα” έγινε δεκτή με μεγάλη χαρά! Εδώ που τα λέμε, η τηλεοπτική παρέα δεν λέει ποτέ όχι σε “τρέλες”.

Έστι, τo αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα παρουσιάζει με αυτόν τον μοναδικό τρόπο το ολοκαίνουριο video clip για το νέο τους single σε μουσική και στίχους του Θοδωρή Μαραντίνη. Ένα ανατρεπτικό story με την τηλεοπτική παρέα να βρίσκεται αντιμέτωπη με τους Onirama σε μια μοναδική μουσική μάχη επί σκηνής

Την σκηνοθεσία του υπογράφει ο Γιάννης Παπαδάκος σε παραγωγή της RIVA Productions, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Ράδιο Αρβύλα.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο club “Πύλη Αξιού” στη Θεσσαλονίκη σε διάστημα δύο ημερών, συνθέτοντας ένα αναπάντεχο και πρωτότυπο αποτέλεσμα με τη συνύπαρξη του καυστικού χιούμορ της τετράδας του ΑΝΤ1 και της ενέργειας του συγκροτήματος.

Read More

And More