Οι παιδικές φωτογραφίες των σταρ!

Δείτε τις φωτογραφίες των αγαπημένων σας αστεριών, όταν ήταν παιδιά.

Jennifer Lopez

Κι όμως αυτό το τρισχαριτωμένο κοριτσάκι με τις πλεξουδίτσες είναι η εκρηκτική Jennifer Lopez. H Jennifer εκτός από το τραγούδι έχει διαπρέψει και στην υποκριτική αφού έχει πρωταγωνιστήσει σε πάρα πολλές ταινίες, μάλιστα πρόσφατα ξεκίνησε η προβολή της καινούριας της ταινίας, ”The Backup plan”. Επίσης είναι μητέρα δύο αξιολάτρευτων διδύμων.

Jude Law

Αυτό το γλυκούλικο αγοράκι με τα κατάξανθα μαλλιά και τα καταπράσινα ματάκια είναι ο επιτυχημένος ηθοποιός Jude Law. Ο Jude γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου το 1972, ξεκίμησε να ασχολείται με την υποκριτιή σε ηλικία μόλις 12 ετών, ενώ σε ηλικία 12 ετών παράτησε εντελώς το σχολείο για να πρωταγωνιστήσει σε μία σειρά στην τηλεόραση.

Ashton Kutcher

Αχ που να ήξερε πως όταν θα μεγάλωνε θα γινόταν χαμός στο πέρασμα του από θαυμάστριες. Εξαιρετικός ηθοποιός αλλά πρόσφατα δοκίμασε και τον ταλέντο του στην σκηνοθεσία. Είναι παιδί της τεχνολογίας αφού κάθε μέρα επικοινωνεί με θαυμαστές του ή ανακοινώνει διάφορα στην σελίδα του στο Twitter και στο Facebook.

Kate Hudson

Αυτό το κοριτάκι με τα πεταχτά αυτάκια είναι η Kate Hudson. Είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και η μητέρα της είναι η Goldie Hawn, αν δεν σας θυμίζει κάτι το όνομα της μαμάς, ανατρέξτε στην ταινία ”Ένα πουλί πάνω σε σύρμα” με συμπρωταγωνιστή της τότε, τον Mel Gibson. Τελικά το μήλο έπεσε κάτω από την μηλιά και η όμορφη Kate βαδίζει πλέον στα χνάρια της μητέρας της.

Amy Winehouse

H Amy Winehouse είναι τραγουδίστρια αλλά και συνθέτρια σε πολλές από τις επιτυχίες της έχει γράψει η ίδια τους στίχους. Θα την χαρακτήριζε κάνεις εκκεντική παρουσία στο χώρο της μουσικής, πάντως όταν ήταν μικρή ήταν χαριτωμένη.

Kate Wnslet

Η Kate Winslet κέρδισε της καρδιές όλων με την εκπληκτική ερμηνεία της στον ”Τιτανικό” μία δακρύβρεχτη τανία που όσες φορές και αν την δει κανείς συγκινείται. Πανέμορφη ηθοποιός και πάρα πολύ επιτυχημένη αφού έχει πάρα πολλά χρυσά αγαλματάκια στο ράφι του σπιτιού, όπως και εξαιρετικές ταινίες στο βιογραφικό της.

Justin Timberlake

Αυτός ο μικρός cowboy στα αριστερά είναι ο πρίγκηπας της ποπ, Justin Timberlake. Ξεκίνησε την καριέρα του από ένα συγκρότημα, αλλά όταν αυτό διαλύθηκε τότε εκείνος χάραξε τον δικό του δρόμο στο χώρο της μουσικής. Ήταν ζευγάρι με την Britney Spears αλλά το ρομάντζο τους δεν πέτυχε και βρήκε παρηγοριά στην ηθοποιό Cameron Diaz,αφού κατάλαβε όμως, ότι δεν ταίριαζε ούτε με εκείνη στράφηκε στην Jessica Biel όπου είναι μαζί και σήμερα, βέβαια υπάρχουν φήμες ότι ξαναγύρισε στην Diaz, αλλά όπως και να έχει είναι τόσο κούκλος που εμείς τον λατρεύουμε.

Και ναί. αυτό το όμορφο μωράκι με τα γουρλωτά ματάκια είναι ο John Travolta. Φανταστικός ηθοποιός, τραγουδιστής αλλά και χορευτής. Ηταν ένα μεγάλο ταλέντο που μάγεψε με την παρουσία του και σημάδεψε την επόχή των ’70s και των ’80s.

Read More

And More