Οι πανηγυρισμοί της Κύπρου

Είπαμε, η φετινή Eurovision θα μας επιφυλάξει πολλές εκπλήξεις. Και μία από αυτές την παρακολουθήσαμε χθες βράδυ, καθώς η Κύπρος πέρασε μετά από 5 χρόνια στον τελικό του διαγωνισμού.

Όπως είναι φυσικό,η χαρά όλων ήταν πολύ μεγάλη. Και γι’ αυτό το πανηγύρισαν με το παραπάνω.

Μετά την συνέντευξη τύπου, όλα τα μέλη της αποστολής μαζεύτηκαν στο ξενοδοχείο, οπού δεν σταματούσαν να τραγουδούν το τραγούδι “Life looks better in spring”.

Ο πρωταγωνιστής της βραδιάς John Lillygreen χαμογελούσε διαρκώς μην μπορώντας να πιστέψει την μεγάλη αυτή επιτυχία που σημείωσε για την χώρα που εκπροσωπεί στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Στις αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στο TL!fe λίγα λεπτά μετά την νίκη του, είπε οτι δεν αισθάνεται ήρωας της Κύπρου, και ότι αυτή η σημαντική διάκριση δεν πρόκειται να τον αλλάξει. “Θα συνεχίζω να καπνίζω, να παίζω με την κιθάρα μου, να φλερτάρω γυναίκες…Έτσι όπως είμαι, έτσι θα παραμείνω”,

Από το 2004 προσπαθούσε η Κύπρος να περάσει στον τελικό της Eurovision. Αρκετά γνωστά ονόματα είχαν προσπαθήσει να φέρουν το νησί της Αφροδίτης σε μία αξιοζήλευτη θέση στον πίνακα βαθμολογίας της Eurovision. Χωρίς επιτυχία όμως.

Ποιος δεν ξεχνάει την οργή όλων όταν η Ευριδίκη μαζί με τον Δημήτρη Κοργιαλά έδωσαν τον καλύτερο τους ευατό, θεωρούνταν από τα φαβορί αλλά τελικά δεν κατάφεραν να περάσουν από τον ημιτελικό;

Τώρα όμως η Κύπρος δικαιώθηκε και φυσικά τώρα πια η Ελλάδα ξέρει που να δώσει το 12αρι της.


Read More

And More