Οι πιο… γρουσούζηδες νεόνυμφοι του κόσμου!

Αυτός δεν ήταν γάμος και ούτε ταξίδι του μέλιτος αλλά η γκαντεμιά σε όλο της το μεγαλείο. Ο λόγος για ένα ζευγάρι που μάλλον δεν πρόκειται να πάει ταξίδι ποτέ ξανά.
Το ταξίδι του μέλιτος δεν είναι πάντα εύκολο για τους νιόπαντρους αλλά έξι φυσικές καταστροφές είναι τουλάχιστον πολλές.

Ο Στέφαν Σβάνστρομ από τη Στοκχόλμη είχε ξεκινήσει για 4μηνο του μέλιτος με τη σύζυγό του Έρικα και την μικρή τους κόρη, στις 6 Δεκεμβρίου. Όμως, στο Μόναχο, πρώτο σταθμό του ταξιδιού, αντιμετώπισαν και την πρώτη περιπέτεια καθώς εκείνη την περίοδο η Ευρώπη περνούσε μια από τις χειρότερες χιονοθύελλες. Αυτό σήμαινε πολύωρη καθυστέρηση στο αεροδρόμιο-πράγμα όχι και τόσο ευχάριστο όταν υπάρχει και μικρό παιδί.

Όπως ο ίδιος λέει, στη συνέχεια επισκέφτηκαν την Αυστραλία, όπου έζησαν έναν κυκλώνα στο Κερνς, πλημμύρες στο Μπρισμπέιν και φωτιές στο Περθ.

Λίγο πριν φτάσουν στη Νέα Ζηλανδία, έγινε σεισμός 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Τελευταίος προορισμός του ζευγαριού; Το Τόκιο βέβαια, όπου έζησαν τον μεγαλύτερο σεισμό που καταγράφηκε ποτέ στην Ιαπωνία.

Πάντως παιδιά αν σκέφτεστε να κάνετε ξανά ταξίδι καλό θα ήταν να το ανακοινώσετε στα κανάλια, όχι τίποτα άλλο αλλά να ενημερώσουμε την χώρα που πάτε να ξέρει τι την περιμένει και αν είμαστε κι εμείς εκεί να πάρουμε το πρώτο αεροπλάνο να φύγουμε

Read More

And More