Οι πλούσιοι αλλάζουν προορισμό φέτος τα Χριστούγεννα!

Δεν βγαίνουν μόνο οι μικροί και οι μικρομεσαίοι από τις συνήθειές τους λόγω οικονομικής κρίσης. Από ότι φαίνεται ακόμη και οι οικονομικά εύποροι αυτής της χώρας χτυπιούνται αλύπητα από την οικονομική κρίση. Όχι, δεν εννοώ φυσικά πως θα κάνουν Χριστούγεννα στο διάρι τις πλατείας Κολιάτσου! Θα αναγκαστούν όμως να αποχειρετίσουν παλιούς γνώριμους προορισμούς, όπως το Γκσταάντ ή το Σεν Μόριτς, για άλλους πιο low profile.

Ο λόγος είναι προφανής! Ένα κλικ της φωτογραφικής και το πανελλήνιο θα ανακαλύψει πως όχι μόνο κάποιοι δεν προβληματίζονται καθόλου για την κρίση και το μέλλον της χώρας, αλλά και πως για αυτούς η ζωή συνεχίζεται ακριβώς όπως στο παρελθόν. Κι επειδή το χρήμα πολύ εμίσησαν, τη δόξα – όπου δόξα βάλε υστεροφημία – ουδείς, σκέφτοναι πιο μακρινές και “απόμερες” χριστουγεννιάτικες εξορμήσεις. Γιατί, όπως και να εχει η παραμονή στην έπαυλη με χαβιάρι και σαμπάνια δεν είναι σε καμία περίπτωση Χριστούγεννα.

Έτσι δημιούργησαν νέο hot προορισμό…το St Barths. Εκεί ή σε κάποιον άλλο εξωτικό προοσοριμό θα απολαύσουν “θερμές” διακοπές, χωρίς να πρέπει να τρέμουν στην ιδέα ότι θα επιστρέψουν στην Ελλάδα έχοντας φιγουράρει σε όλα τα lifestyle περιοδικά. Τελικά, είναι αλήθεια. Και οι πλούσιοι κλαίνε!!!

ΠΗΓΗ: Το Βήμα

Read More

And More