Οι πρωταγωνιστές από τις “Άγριες Μέλισσες” έκαναν αποκριάτικο πάρτι! [pics]

Οι ταλαντούχοι ηθοποιοί των Άγριων Μελισσών φαίνεται πως έκαναν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για να διασκεδάσουν λίγο. Ο λόγος για τον Γιάννη Στάνκογλου που υποδύεται τον μυστηριώδη Θωμά Κυπραίο και τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, τον οποίο βλέπουμε στο ρόλο του Κυριάκου Βαμβακά, κλαρινίστα του χωριού αλλά και τις Έλλη Τρίγγου και Δανάη Μιχαλάκη, οι οποίοι μαζεύτηκαν όλοι μαζί και έκαναν αποκριάτικο πάρτι!Οι πρωταγωνιστές των Άγριων Μελισσών εκτός από συνεργάτες έχουν γίνει και καλοί φίλοι.

Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 συνεχίζεται με απρόβλεπτες εξελίξεις κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, όπως φαίνεται και από τις μετρήσεις τηλεθέασης.

Ο Γιάννης Στάνκογλου, τα ξημερώματα της Δευτέρας, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μία φωτογραφία από βραδινή έξοδο παρέα με τον ηθοποιό Βαγγέλη Αλεξανδρή. Στην ανάρτησή του σημειώνει: “Εδώ με το πρώτο κλαρίνο…..”

Θωμάς Κυπραίος και Κυριάκος Βαμβακάς ποζάρουν μαζί χαμογελαστοί λαμβάνοντας για ακόμη μία φορά πολλά μηνύματα αγάπης από τους διαδικτυακούς τους φίλους.

“Τα περάσαμε όμορφα… όμορφα..” έγραψε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στο Instagram.

Read More

And More