Οι πρωταγωνιστές της παράστασης “7 χρόνια” διασκέδασαν στη Μαρίζα Ρίζου [pics]

Η Μαρίζα Ρίζου επέστρεψε στο Passport Κεραμεικός από τις 11 Νοεμβρίου και για 5 Σάββατα. Ένα χρόνο μετά τις περσινές επιτυχημένες εμφανίσεις της μαγεύει και πάλι το αθηναϊκό κοινό με τη σκηνική της παρουσία και τους ρυθμούς της. Η αγαπημένη τραγουδοποιός, που προτιμά να εμφανίζεται ξυπόλυτη στη σκηνή για να χορεύει μαζί με το κοινό της, αφήνει το δικό της στίγμα στα live.

Με τραγούδια όπως το «Μια άλλη ευτυχία», «Πετάω», «Είναι μικρή η ζωή», «Πάμε μια βόλτα» από τη δική της δισκογραφία αλλά και πολύ αγαπημένα της κομμάτια άλλων διασκευασμένα με το δικό της ύφος.

Το περασμένο Σάββατο υποδέχτηκε στο “μουσικό της σπίτι τους πρωταγωνιστές της παράστασης “7 χρόνια”. Ανάμεσά τους και ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης ο οποίος έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος της Μαρίζας Ρίζου.

Από τις ωραίες στιγμές της βραδιάς όταν ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την Μαρίζα ο Ορφέας Αυγουστίδης για να… ραπάρει!

Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Κωνσταντίνςο Ασπιώτης, Ορφέας Αυγουστίδης

Ορφέας Αυγουστίδης, Μαρίζα Ρίζου

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

Για την παράσταση “7 χρόνια”

Μία εταιρία. Τέσσερις φίλοι και συνεργάτες. Ένας μεσολαβητής. Η πιο σημαντική διαπραγμάτευση. Ένας από τους τέσσερις θα πρέπει να πάει φυλακή για… 7 ΧΡΟΝΙΑ.

Όταν η εφορία ανακαλύπτει μια μεγάλη απάτη στην εταιρία των τεσσάρων φίλων, η μόνη λύση που προκύπτει ομόφωνα είναι, κάποιος από τους τέσσερις, να πάρει μόνος του την ευθύνη, προστατεύοντας έτσι τους υπόλοιπους και την εταιρία. Ένας ανεξάρτητος μεσολαβητής θα τους βοηθήσει στη διαπραγμάτευση. Το οικονομικό αντίτιμο για την απώλεια της ελευθερίας θα το ορίσει αυτός, που θα βρεθεί στη φυλακή. Ποιός στ’ αλήθεια αξίζει να «φύγει»; Και πόσο κοστίζει;

Τα Αθηναϊκά Θέατρα παρουσιάζουν το έργο «7 ΧΡΟΝΙΑ», το οποίο είναι βασισμένο στην ομώνυμη ισπανική ταινία των Jose Cabeza και Cristian Conti, με μια εξαιρετική διανομή πρωταγωνιστών: Αλέξανδρος Λογοθέτης, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Ορφέας Αυγουστίδης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Γιώργος Χριστοδούλου.

Συντελεστές:
Προσαρμογή – Σκηνοθεσία: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος
Σκηνικά: En Route Architects – Hannes Livers Gutberlet – Κατερίνα Κούρκουλα
Επιμέλεια Κοστουμιών: Χαρά Μποτσιβάλη
Σχεδιασμός Φωτισμών : Αλέξανδρος Αλεξάνδρου
Σχεδιασμός Ήχων-Μουσική : Σταύρος Γασπαράτος
Βοηθός Σκηνοθέτη : Δήμητρα Δερμιτζάκη
Βοηθός Συνθέτη : Πάνος Τσίγκος

Read More

And More