Οι πρωταγωνιστές της παράστασης “Άντρες έτοιμοι για όλα” διασκέδασαν στη Γλυφάδα!

Ένα μεγάλο πάρτυ για να γιορτάσουν την επιτυχία που έκανε φέτος η θεατρική παράσταση “Άντρες έτοιμοι για όλα” πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης οι συντελεστές της παράστασης. Το TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε όλους όσους βρέθηκαν στο λαμπερό event.
Λίγες μέρες πριν το τέλος των εμφανίσεων τους στο θέατρο Λαμπέτη και πριν ετοιμάσουν βαλίτσες για τη Θεσσαλονίκη, οι πρωταγωνιστές γιόρτασαν στο Σιδεράδικο Summer.

/

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν ο Θανάσης Ευθυμιάδης με την σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς που αποτελούν αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ο Κώστας Κόκλας, ο Κώστας Ευρυπιώτης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Μάνος Ιωάννου, η Ευαγγελία Μουμούρη, η Μαρία Φιλίππου και πολλοί άλλοι.

/

Αξίζει να αναφέρουμε πως η κωμωδία των Νεοζηλανδών Stephen Sinclair και Anthony McCarten, που προσαρμόστηκε με μαεστρία στην ελληνική πραγματικότητα από τους Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και αφού έκανε τους Αθηναίους να… κλαίνε από τα γέλια, ανηφορίζει προς Θεσσαλονίκη, όπου από την Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου θα παίζεται στο Αριστοτέλειο Θέατρο.
Δες φωτογραφίες:

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More