Οι πρωταγωνιστές της παράστασης, «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη» στην κοπή της πίτας: Φωτογραφίες TLIFE

Στην κοπή της πίτας της θεατρικής παράστασης «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη» στο θέατρο Ήβη, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου το TLIFE.

Το καστ της θεατρικής παράστασης έκοψε την πίτα για το νέο έτος, ανταλλάσσοντας θερμές ευχές, ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό.

Στην παράσταση πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί η Σμαράγδα Καρύδη. Μαζί της, πρωταγωνιστούν ο Τάκης Παπαματθαίου, ο Γιώργος Νούσης  ο Χάρης Χιώτης, ο Τάσος Ροδοβίτης, ο Διαμαντής Αδαμαντίδης και η Ιωάννα Λέκκα.

«Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη» – Η Υπόθεση

Ο Λουίτζι, χρήστης μαριχουάνας που απουσίαζε χρόνια από το σπίτι του λόγω ενός καυγά με τη μητέρα του, επιστρέφει μια μέρα και διαπιστώνει ότι η μητέρα του και ο παππούς του καπνίζουν μαριχουάνα. Σαν να μην έφτανε αυτό, μαθαίνει επίσης ότι, όχι μόνο καλλιεργούν παράνομα φυτά μαριχουάνας στην αυλή τους, αλλά γίνονται και λαθρέμποροι.

Στο γαϊτανάκι των ανατροπών μπαίνουν: Η Καμέλια, που πάντα ψάχνει για γαμπρό, ο φίλος του Λουίτζι, που πάντα ψάχνει για τη δόση του, ο Αντόνιο, ο ανιψιός της μαμάς, που είναι μέλος της ομάδας δίωξης ναρκωτικών και ένας παπάς, ο οποίος, μαζί με τους υπόλοιπους, ηγείται ενός ταραχώδους παιχνιδιού καταστάσεων.

Φωτογραφίες, Πέτρος Χόντος – TLIFE

 

Read More

And More