Οι πρωταγωνιστές της παράστασης «Η Σκούπα» έκοψαν πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα! Φωτογραφίες

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης «Η Σκούπα» έκοψαν πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα! Φωτογραφίες | tlife.gr

Πριν δέκα ημέρες αποχαιρετήσαμε οριστικά το 2019 και μπήκαμε και επίσημα στο 2020! Τα ελληνικά θέατρα παραδοσιακά έκοψαν αυτή την εβδομάδα τις πρωτοχρονιάτικες βασιλόπιτες και οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί έψαχναν να βρουν και να κερδίσουν… το πολυπόθητο φλουρί. Έτσι και οι πρωταγωνιστές και συντελεστές της θεατρικής παράστασης «Η Σκούπα» στο θέατρο Γκλόρια έκοψαν το βράδυ της Τετάρτης την πίτα τους!

Ποιος κέρδισε το φλουρί; Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της παράστασης Μιχάλης Ρέππας! Το συγγραφικό «δίδυμο» Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας παρουσιάζει τη φετινή θεατρική σεζόν την «Σκούπα», μία κωμωδία καταστάσεων με επίκεντρο την εργαζόμενη γυναίκα και την πολλαπλότητα των ρόλων της: Και εργαζόμενη, και μητέρα, και σύζυγος, και νοικοκυρά, και ερωμένη και… και… και…!

Δες φωτογραφίες:

Η ιστορία με πρωταγωνιστές τους: Σίλβια Δεληκούρα, Κατερίνα Ζαρίφη, Μελέτη Ηλία, Βίβιαν Κοντομάρη, Νίκη Λάμη, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρο Τσεκούρα, Παρθένα Χοροζίδου, εκτυλίσσεται σε μία εταιρεία συσκευασίας και εμπορίας νωπών φρούτων που υφίσταται όλα τα προβλήματα της οικονομικής λιτότητας . Οι υπάλληλοι είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης ενώ την ίδια στιγμή το «παντοδύναμο» αφεντικό συνεχίζει να συμπεριφέρεται με τον πιο αυταρχικό και αντιπαθή τρόπο.

Η ιστορία ξεκινά όταν μία υπάλληλος καταλαβαίνει ότι το αφεντικό σκέπτεται να «φαλιρίσει» επίτηδες την εταιρεία και να πάρει τα κεφάλαιά της να τα βγάλει στο εξωτερικό και να αφήσει τους πάντες άνεργους. Εκεί αρχίζει ένας «μυστικός πόλεμος» ανάμεσα στους υπαλλήλους και στην εργοδοσία για να ακυρωθούν τα καταστροφικά σχέδια του αφεντικού. Μία «αλυσίδα» από απρόβλεπτες και κωμικές ανατροπές κάνει τη «Σκούπα» να σκορπίζει άπλετο γέλιο.

Εκτός από το έργο, ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας υπογράφουν τη σκηνοθεσία καθώς και τις μουσικές επιλογές που «ντύνουν» την παράσταση. Τα κοστούμια φιλοτέχνησε η Έβελυν Σιούπη και τα σκηνικά ο Ιούλιος Τζιάτας .

Φωτογραφίες: NDP

READ more