Οι πρωταγωνιστές της παράστασης «Σκούπα» πουλάνε… φρούτα! Φωτογραφίες

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης «Σκούπα» πουλάνε… φρούτα! Φωτογραφίες | tlife.gr

Το καταξιωμένο συγγραφικό δίδυμο – Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας – έρχεται να μας παρουσιάσει μια νέα παράσταση με κοινό παρανομαστή την ενδιαφέρουσα πλοκή, τις έξυπνες ατάκες και το πολύ γέλιο, με τίτλο «Σκούπα» στο Θέατρο Γκλόρια. Η ιστορία με πρωταγωνιστές (αλφαβητικά) τους: Σίλβια Δεληκούρα, Κατερίνα Ζαρίφη, Μελέτη Ηλία, Βίβιαν Κοντομάρη, Νίκη Λάμη, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρο Τσεκούρα, Παρθένα Χοροζίδου, εκτυλίσσεται σε μία εταιρεία συσκευασίας και εμπορίας νωπών φρούτων που υφίσταται όλα τα προβλήματα της οικονομικής λιτότητας.

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας, οι πρωταγωνιστές Νίκη Λάμη, Βίβιαν Κοντομάρη και ο Σπύρος Τσεκούρας άρχισαν να πουλάνε… φρούτα! Το TLIFE βρέθηκε σε γνωστό μανάβικο όπου το Πρωινό έκανε ζωντανή σύνδεση με τους τρεις ηθοποιούς και τον Χρήστο Νέζο στο μικρόφωνο και τους απαθανάτισε «εν ώρα εργασίας». Η Νίκη, η Βίβιαν και ο Σπύρος μπήκαν για τα καλά στον ρόλο τους και πόζαραν με κάθε είδους φρούτα, λίγο πριν την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης.

Λίγα λόγια για το έργο:

Οι υπάλληλοι είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης ενώ την ίδια στιγμή το «παντοδύναμο» αφεντικό συνεχίζει να συμπεριφέρεται με τον πιο αυταρχικό και αντιπαθή τρόπο. Η ιστορία ξεκινά όταν μία υπάλληλος καταλαβαίνει ότι το αφεντικό σκέπτεται να «φαλιρίσει» επίτηδες την εταιρεία και να πάρει τα κεφάλαιά της να τα βγάλει στο εξωτερικό και να αφήσει τους πάντες άνεργους. Εκεί αρχίζει ένας «μυστικός πόλεμος» ανάμεσα στους υπαλλήλους και στην εργοδοσία για να ακυρωθούν τα καταστροφικά σχέδια του αφεντικού. Μία «αλυσίδα» από απρόβλεπτες και κωμικές ανατροπές κάνει τη «Σκούπα» να σκορπίζει άπλετο γέλιο.

Εκτός από το έργο, ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας υπογράφουν τη σκηνοθεσία καθώς και τις μουσικές επιλογές που «ντύνουν» την παράσταση. Τα κοστούμια φιλοτέχνησε η Έβελυν Σιούπη και τα σκηνικά ο Ιούλιος Τζιάτας .

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

READ more