Ο Ευθύμης Ζησάκης απαντά για τον σάλο με το «Toc-Toc» και ο Κώστας Σπυρόπουλος τον αδειάζει δημόσια! (video)

Μπάχαλο έχουν προκαλέσει οι τελευταίες δηλώσεις του Ευθύμη Ζησάκη, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι βρίσκεται σε πρόβες για μια παράσταση στην οποία… παίζει άλλος. Παρότι εδώ και μέρες ο ηθοποιός έχει αντικατασταθεί από τον Νίκο Πολυδερόπουλο στο «Τοκ-Τοκ» του Κώστα Σπυρόπουλου στο Θέατρο Ήβη, το βράδυ της Τρίτης, σε πρεμιέρα κινηματογραφικής ταινίας, δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες πως εκείνος κάνει πρόβες για την εν λόγω θεατρική παράσταση.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι πάντες έμειναν άφωνοι από τα λόγια του, ενώ, όπως αποκαλύφθηκε λίγο αργότερα, στο επίσημο δελτίο τύπου του «Τοκ-Τοκ», το οποίο εστάλη από την εταιρία δημοσίων σχέσεων της παράστασης, υπάρχει το όνομα και η φωτογραφία του Νίκου Πολυδερόπουλου, αλλά πουθενά αυτό του Ευθύμη Ζησάκη.

Στο Πρωινό της Πέμπτης προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις του Ευθύμη Ζησάκη μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε. Μιλώντας στην Άννα Ζηρδέλη, ο ηθοποιός δήλωσε: «Το θέατρο Ήβη με πλησίασε, μου έκανε μια πρόταση και συγκεκριμένα ο άνθρωπος που ηγείται την παράσταση Toc-Toc. Ξεκινήσαμε κάποιες πρόβες και μείναμε σε μια ανοιχτή συζήτηση. Στο τι θα κάνουμε σε σχέση με την παράσταση. Εκείνη η ανοιχτή συζήτηση ήταν το μεσοδιάστημα της Θεσσαλονίκης. Είπαμε ότι από 7 Ιανουαρίου θα συνεχίσουμε στην Αθήνα στο Toc-Toc. Εμένα αυτό μου κόστισε και άλλες δουλειές. Έκανα πρόβα μόνος μου για να μπορέσω να ενσωματωθώ σε ένα σύνολο. Η ανοιχτή συζήτηση με το θέατρο και με τον Κώστα Σπυρόπουλο ήταν πώς ερχόμενοι από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, ενσωματωνόμαστε και ξεκινάμε εδώ. Όταν λέμε κάτι μπορεί στα θέατρα να μην υπάρχουν συμβόλαια, αλλά υπάρχει λόγος. Υπήρξε λόγος ότι από 7 Γενάρη θα ενσωματωθώ στο Toc-Toc. Σε κάποια πράγματα δεν ήμουν όπως έπρεπε. Το αναγνωρίζω αυτό. Είμαι εδώ για να δεχτώ και τα πυρά και τις δάφνες σε ό,τι και αν κάνω. 7 Γενάρη ξεκίνησαν χωρίς να έχω καμία ενημέρωση. Επικοινώνησα με τους υπεύθυνους και δεν απάντησε κανένας. Δεν το γνώριζα πως έγινε η πρεμιέρα. Καλοτάξιδο το έργο. Δεν έχω καμία πίκρα μέσα μου…».

Μάλιστα, στον αέρα της εκπομπής αναγνώστηκε και η αποκλειστική δήλωση που έκανε ο Κώστας Σπυρόπουλος στο Πρωινό, δίνοντας έτσι την δική του απάντηση στα όσα ισχυρίστηκε ο Ευθύμης Ζησάκης.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More